Bio Vakantieoord en Stichting Het Gehandicapte Kind trekken er samen op uit!

Beeld social media persbericht Stg.Gehandicapte Kind en Bio.jpgTuesday 19 September 2023 12:45

Bio Vakantieoord en Stichting het Gehandicapte Kind trekken er samen op uit!

Een geweldig wandelevenement als alternatief voor de Biothlon. Dat is de inzet van Stichting het Gehandicapte Kind en Bio Vakantieoord. Op die manier kunnen bedrijven, organisaties en allerlei individuele deelnemers toch een sportieve uitdaging aangaan. En kinderen met een handicap een onvergetelijke vakantie bezorgen.

De Mega Wandel Marathon, een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind, staat zaterdag 25 mei 2024 op de rol. En vormt een mooi alternatief voor de Biothlon, de bekende sponsorloop van Bio Vakantieoord. Die gaat dit jaar helaas niet door, tot grote teleurstelling van directeur Frans Wientjes van Bio Vakantieoord: ’Ik vind het ontzettend jammer voor de enthousiastelingen, die zich al hadden opgegeven. Natuurlijk krijgen zij het inschrijfgeld terug. Het aantal aanmeldingen bleef beduidend achter met de vorige edities met nog krap een maand te gaan. Dan kun je beter met een goed plan B komen, dan op het laatste moment de boel afblazen en zo de schade  beperken.’

Het wandelfestijn van Stichting het Gehandicapte Kind doet op sportief vlak echt niet onder voor de Biothlon. Zo kunnen de deelnemers kiezen uit vier verschillende afstanden; variërend van een tiende marathon (4,2 km) tot een hele marathon (42,2 km). Bovendien trekken de deelnemers langs allerlei bijzondere locaties in Arnhem, valt er onderweg van alles te beleven en zijn de routes toegankelijk met een rolstoel. En net als bij de Biothlon gaan deelnemers ook deze sportieve uitdaging aan voor kinderen met een handicap. En net als vorig jaar, is Bio Vakantieoord een ideale stop voor een rustpauze.

Meedoen is dus niet alleen erg leuk, maar ook ontzettend belangrijk. En omdat dit Bio Vakantieoord’s 1e jaar is als projectpartner van Stichting Het Gehandicapte Kind, gaat maar liefst 75 procent van het opgehaalde geld van Team Bio Vakantieoord, naar het Bio Vakantieoord. De overige 25 procent gebruikt Stichting Het Gehandicapte Kind voor de eigen projecten, zodat kinderen met een handicap kunnen meedoen in de speeltuin, bij de sportclub en op school. Nog een extraatje: de ‘Bio wandelaars’ ontvangen 25 procent korting op het inschrijfgeld, als zij zich vóór 30 november 2023 inschrijven via Team Bio Vakantieoord (megawandelmarathon.nl)

Je ontvangt bij je inschrijving dus niet alleen 25% korting, maar ook een mooie wandelroute, een waterfles om te vullen, een snack, startnummer, je eigen Mega Wandel Marathon shirt en een aandenken. En 75% van de opbrengst gaat naar het Bio Vakantieoord. Dat is toch echt geweldig! Dus schrijf je snel in. We verheugen ons je te zien voorbij komen op 25 mei 2024 op het Bio Vakantieoord.

« Back

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09