Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen over het bio vakantieoord

 • Wat is het Bio Vakantieoord?

  Het Bio Vakantieoord is een aangepast vakantiepark in de bossen van Arnhem. Het vakantiepark bestaat uit 17 ruim opgezette en volledig aangepaste bungalows, die zijn voorzien van diverse standaard hulpmiddelen voor mensen met een beperking.
  Daarnaast beschikt het vakantiepark over een aangepast zwembad, een rolstoelvriendelijke bioscoop, een toegespitst activiteitenprogramma, een snoezelruimte, een rolstoeltoegankelijk Biobos en een prachtige manege met kinderboerderij.
  Het Bio Vakantieoord heeft een ANBI-status.

 • Is het Bio Vakantieoord alleen bedoeld voor kinderen?

  Het Bio Vakantieoord is er voor iedereen met een handicap. Gezinnen met schoolgaande kinderen krijgen voorrang op een boeking tijdens de schoolvakanties. Buiten de schoolvakanties zijn alle gasten met een lichamelijke of verstandelijke beperking welkom.
  Lees meer over onze criteria.

 • Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

  Maandag en vrijdag zijn onze aankomst- en vertrekdagen.
  Op deze dagen kun je vanaf 15:00 uur inchecken. Uitchecken kan tot uiterlijk 10:00 uur.

  In sommige gevallen is een vroege aankomst of verlaat vertrek ook mogelijk. Vraag hiernaar bij de afdeling reserveringen.

 • Waar kan ik inchecken bij het Bio Vakantieoord?

  Je kunt inchecken bij de receptie in ons hoofdgebouw. Wij zullen je daar verder helpen en van informatie voorzien, zodat de vakantie direct kan beginnen.

 • Mag ik faciliteiten gebruiken op de dag van aankomst of vertrek?

  Ja, dat mag zeker.
  Alle faciliteiten (behalve de paardrijlessen) zijn gratis te gebruiken door onze verblijfsgasten. Alle faciliteiten zijn steeds per uur te reserveren en dan helemaal beschikbaar voor jouw gezin of vakantiegroep. Zo kun je optimaal genieten.
  Reserveren van de faciliteiten gebeurt in het centrale Meeting Point, waar je alles kunt vragen en afspreken.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09