Online collecteren

Online collecteren

Zet je in voor het Bio Vakantieoord met een online collectebus

Online collecteren is makkelijk, snel en veilig. In 2 minuten maak je een online collectebus aan. Delen is eenvoudig via bijvoorbeeld WhatsApp en Facebook. Zo bereik je snel meer mensen tegelijk. Met een online collectebus help je mee om onze gezinnen een fijne en betaalbare vakantie te laten vieren.
Maak direct een online bus of lees hieronder hoe het werkt. 

Maak jouw online collectebus

Zo werkt online collecteren

Stap 1: Maak jouw eigen online collectebus

Een online collectebus maak je op onze speciaal beveiligde omgeving van Digicollect. In 2 minuten heb jij jouw online collectebus.

Kies voor profiel aanmaken via e-mail of Facebook:

Doorgaan met e-mail adres:
Kies zelf de profielnaam en foto. De meeste mensen gebruiken hun voor- en achternaam. Kies een mooie foto van jou en diegene voor wie je collecteert. Ook een foto van jezelf is helemaal prima. Liefst eentje waarbij je de camera inkijkt.
Doorgaan met Facebook:
Het aanmaken van een profiel via Facebook is heel eenvoudig. Jouw e-mail, naam en profielfoto worden automatisch geselecteerd.

Stap 2: Laat weten waarom je collecteert

Voor wie collecteer jij? Veel mensen collecteren voor familie of vrienden met een hersenaandoening. Of omdat ze graag geld geven voor belangrijk hersenonderzoek. Vertel jouw verhaal.

Stap 3: Deel met vrienden

Klaar! Tijd om jouw bus te delen met vrienden of familie. Tip: stort eerst zelf wat geld in je bus en deel deze daarna via WhatsApp, Facebook, Linkedin etc..

Maak jouw online collectebus


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09