Help ons met klussen

Bouwen aan je team en aan een goed doel.

Op zoek naar een originele lokatie om te werken aan teambuilding? Tegelijkertijd helpen bij een goed doel? Speciaal voor bedrijven organiseert Stichting Bio de zogenaamde 'Bio Klusdagen'. Met je mede-bestuurders, je team of je hele organisatie kun je bij ons samen een praktische en nuttige klus klaren in een inspirerende en nieuwe omgeving. De leefwereld van complex gehandicapte kinderen is voor veel mensen een openbaring.

Het gaat om projecten die variëren van bijvoorbeeld schilderwerk in onze vakantiehuizen, boom- en groenverzorging op het landgoed tot de bouw van een nieuwe schuur voor materialen en hulpmiddelen. Ook onze manege heeft een wensenlijst aan zinvolle projecten. Veelal praktische klussen waarvoor onze stichting vaak de mankracht en de middelen niet heeft, maar die heel noodzakelijk zijn.

Sinds enkele jaren zijn de Bio-Klusdagen voor veel organisaties in heel Nederland een jaarlijks terugkerende activiteit. Thema's als samenwerken, leiderschap en communicatie kunnen uitstekend verwerkt worden in een toegespitst dagprogramma. Onze bioscoop is een ideale ruimte om de dag theoretisch, bijvoorbeeld met een presentatie in te leiden. Maar ook om de dag met een zeer voldaan gevoel en een evaluatie af te sluiten!


Schenken met belastingvoordeel

Je gift is fiscaal aftrekbaar!

Help als team

kijk wat jullie kunnen doen

Rennen voor het Bio Vakantieoord

Bio Sponsorloop
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09