Nog meer vakantieplezier door cheque van € 8.800,-- van de Van Dorp foundation

2023-06-30-12-58-30-716.jpgFriday 30 June 2023

𝐕𝐚𝐧 𝐃𝐨𝐫𝐩 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 - 𝐕𝐨𝐥𝐨𝐩 𝐛𝐞𝐭𝐫𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐢𝐨 Een cheque van 8.800 euro mocht directeur Frans Wientjes van Bio Vakantieoord in ontvangst nemen op vrijdag 30 juni 2023. Uit handen van Marloes Heebing-Waalder en Martin Maatkamp namens de van Van Dorp foundation. Een prachtig gebaar van de Van Dorp foundation, opgericht door Van Dorp in 2005 en jaarlijks 5% van haar winst besteedt aan de foundation.

Uiteraard zijn we erg blij dat onze aanvraag door de foundation is gehonoreerd. Heel veel dank hiervoor.

Jaarlijks vraagt Bio aan haar vakantiegasten welke middelen van toegevoegde waarde zijn voor een unieke vakantie bij Bio Vakantieoord. Een grote wens van veel gasten: voeg wat lounge-meubilair toe aan de terrassen van de vakantiebungalows.

Door de donatie van de Van Dorp foundation – en steun van een andere stichting – heeft Bio bij alle 21 vakantiebungalows twee lounge-stoelen met kussens kunnen plaatsen. En is er naast de huidige rechte tuinstoelen nu ook de mogelijkheid even heerlijk te relaxen.

Het is overigens niet voor het eerst dat de Van Dorp foundation haar grote betrokkenheid bij Bio Vakantieoord toont. Dankzij dat maatschappelijk commitment kunnen gezinnen met gehandicapte kinderen genieten van een heerlijke vakantie bij Bio.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09