Kaart verkoop AMZAF gestart

Bio Vakantieooord X Amzaf 1 juli.pngWednesday 05 April 2023

Op 6 juli 2022 werd er een samenwerking voor 3 jaar getekend tussen Bio Vakantieoord en het AMZAF Young Toptalent Festival. En nu bijna 1 jaar verder, is het bijna zover. Het AMZAF Young Toptalent Festival gaat van start op zaterdag 1 juli 2023, om 17.00 uur en duurt tot 23.45 uur.

Vakantie bij het Bio Vakantieoord is al geweldig. Onbeperkt jezelf zijn met het hele gezin in een mooie ambiance en allerlei mogelijkheden op en rond het park. Maar komende zomer hebben we iets heel bijzonders in de aanbieding: een spetterend festival met een keur aan aanstormend talent op het gebied van pop, dans, woordkunst, klassiek en jazz. Een echte buitenkans voor onze gasten, want zij zitten op de eerste rij. En onze gasten die al geboekt hebben voor het weekend van 1 juli (of nog gaan boeken), mogen gratis naar alle optredens.

Het AMZAF Young Toptalent Festival op zaterdag 1 juli 2023, start om 17.00 uur en duurt tot 23.45 uur.

Het Bio Vakantieoord is bij uitstek dé ideale locatie voor iedereen om te komen genieten van een uniek festival met dansers, rockers, popmuzikanten, singer-songwriters, woordkunstenaars, theatermakers en klassieke orkesten uit alle windstreken op 6 stages, verdeeld over ons vakantiepark. Bij Bio is er ruimte en zijn alle aanpassingen en faciliteiten aanwezig om onbeperkt jezelf te zijn en te genieten.

De kaartverkoop is in volle gang.

Boek nu via https://lnkd.in/e-bg6PX9 je ticket en zorg dat je erbij bent. Het ticket kost € 10,--

Wij verheugen ons op jullie komst!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09