NIEUWSFLITS Bio Vakantieoord under construction

Bio Vakantieoord under construction - 10-2-23.jpgFriday 10 February 2023

NIEUWSFLITS - Bio Under Construction

Beste Vakantiegasten,

Vakantie bij het Bio Vakantieoord is al geweldig. Onbeperkt jezelf zijn samen met het hele gezin in een fraaie ambiance en allerlei mogelijkheden op en rond het vakantiepark. Maar we gaan het nog mooier en spannender maken. Dankzij allerlei betrokken leveranciers en gulle gevers.

Dat willen we graag met u, onze vakantiegasten, delen. Hieronder vindt u een hele reeks verbeteringen én vernieuwingen, die komend half jaar het licht gaan zien. Zodat ook in de toekomst iedereen onbeperkt kan blijven genieten bij Bio Vakantieoord.

Trouwe en nieuwe donateurs staan pal achter Bio Vakantieoord. Ook afgelopen jaar stroomden ondanks de zware corona tijd weer geweldige giften binnen. Sommige donateurs geven Bio de vrije hand met wat er met het geld moet gebeuren: andere donateurs bepalen dat liever zelf met een zogenaamde geoormerkte donatie. Deze donateurswensen, inclusief bijbehorende bedragen, delen we graag met u en komen allereerst in onderstaand ‘Bouw-overzicht’ aan bod. In totaal werd er een bedrag van € 780.000, -- euro aan Bio geschonken voor alle werkzaamheden en nieuwe projecten:

 • Ingrijpende facelift bungalows | 200.000 euro:
  schilderwerk raamkozijnen en twaalf vernieuwde terrassen en paden
 • Zesde glamping tent | 35.000 euro (in totaal zes)
 • Vervanging zwembadvloer, na 25 jaar trouwe dienst | 40.000 euro
 • Fraaie bos paddocks voor de paarden van de Bio Manege | 25.000 euro

Bio werkt voortdurend aan eigentijdse toepassingen. Zoals de aangepaste game room, waarin elk kind met een handicap onbeperkt (samen) kan spelen. Maar we lanceren ook regelmatig compleet nieuwe concepten en stellen met trots het ‘Nieuwe Speelplezier-project’ aan u voor.

Deze uitbreiding, die door een geoormerkte gift van € 408.000, -- gerealiseerd gaat worden, zal voor een enorme aanwinst qua spel- en speelbeleving bij Bio Vakantieoord gaan zorgen. Het ‘Nieuwe Speelplezier’ is binnen nu en een aantal maanden gereed (vóór de zomervakantie).

De zomervakantie bij Bio, wordt nooit meer hetzelfde met:

 • Midgetgolfbaan, vlakbij de entree van Bio
 • DJ Booth meubel op buitenterrein, naast de bioscoop: lekker muziek maken met je eigen telefoon met de DJ-tafel Yalp Fono, samen met je broertje(s), zusje(s) en vrienden
 • Een heuse rolstoel trampoline en twee klimtoestellen
 • Nieuwe Living Surface in het hoofdgebouw
 • Memo met grote buitenpionnen, zodat iedereen kan meespelen
 • Super spannende boomhut, waarin je ook met rolstoel terecht kunt
 • In de oude Muziekkelder komt een avontuurlijke onderwaterwereld
 • …en de vertrouwde oranje (boog) Yalp, wordt helemaal vernieuwd

Het is natuurlijk hartverwarmend, dat zoveel organisaties, bedrijven en particulieren ons door dik en dun steunen. Daardoor blijft Bio voor iedereen toegankelijk en krijgt het aanbod steeds meer glans. Het kan alleen niet anders, dat al dit ‘verbeterwerk’ de nodige reuring met zich meebrengt. Tussen nu en start zomervakantie, is er op sommige momenten wat meer bedrijvigheid dan u gewend bent omdat er dan hard gewerkt wordt.

Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met de tijden van de werkzaamheden en onze medewerkers van reserveringen weten u precies te informeren wanneer welke klussen plaatsvinden.

Een ding is zeker: we gaan een fantastische zomer tegemoet. Met bekende trekpleisters, waaronder de bioscoop, het zwembad, de prachtige omgeving en het animatieteam, dat inmiddels een vaste plek heeft veroverd in de harten van veel gasten. Met de komst van het ‘Nieuwe Speelplezier’ heeft Bio tal van nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan haar al rijke belevingsmenu. Met altijd de focus op onbeperkt jezelf kunnen zijn en onbeperkt genieten.

Dat is en blijft ons doel.

Vriendelijke groet en u bent van harte welkom bij Bio,

Frans Wientjes

Directeur Bio Vakantieoord en Bio Manege

PS. Op bijgevoegde plattegrond zijn de verbeteringen toegevoegd voor de nodige voorpret!

Bio Vakantieoord under construction - 10-2-23 Bio under construction

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09