29 december 2022 nieuwe Bio Commercial in première

NRC foto banner Ketelhuis-Bio commercial 29-10-22 2.JPGThursday 29 December 2022

Vanaf 29 december t/m 8 februari a.s. zal de nieuwe 40 seconden commercial van Bio in alle 107 bioscopen, behorende tot het Jean Mineur Mediavision netwerk, ingezet worden bij alle familie- en kinderfilms.
En vanaf 12 januari t/m 8 februari 2023 in alle 107 bioscopen bij alle andere (volwassen) films.
Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken die meegewerkt hebben aan de totstandkoming van de commercial.
In het bijzonder gaat onze dank uit naar de familie Gertsen met hun zonen Owen en Glenn en hun hond Flynn, de familie Sarica-Alper met zoon en dochter Kaan en Selvi en de families De Jager en Noordhoff met dochter Maud, oma Cobi en hond Sam. Dank je wel voor jullie grote inzet en vertrouwen. Jullie hebben het fantastisch gedaan!
Dank je wel Yfke dat je onze voice-over wilde zijn.
Onze dank gaat ook uit naar het team en vrijwilligers van het Bio Vakantieoord en de Bio Manege, Koos Groenewold (fotografie), Lisanne, Gera, Sophie, Roxanne, Arno, Remko, Doris, Romme, Jette, Gwen, Rodin, Owen en Glenn, Denise, Enrico, Wendy, Michiel, Ayse en Bunyamin.
En last but not least…grote dank aan Jean Mineur Mediavision NL, grootste bioscoopreclame exploitant van Nederland, die ervoor zorgt dat Bio’s commercial onderdeel is van de bioscoopreclame. En grote dank voor de support van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF).
Bekijk de nieuwe Bio Commercial op Vimeo 2022 Bio vakantieoord Commercial part 2_4x5_subtitles on Vimeo

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09