Bruidspaar Van de Kamp schenkt cadeau cheque aan BIO!

Bruidspaar Jan Willem van de Kamp en Marijke Jacobs.jpgMonday 03 October 2022

Op 9 september jl. traden Jan Willem en Marijke in het huwelijk. Omringd door hun dierbaren gaven zijn elkaar het jawoord en beleefden zij een onvergetelijke dag.  

Het bruidspaar ervaart een grote dankbaarheid voor de wijze waarop zij hun leven kunnen invullen, voor hun goede gezondheid en voor hun dierbare familie en vrienden. Tijdens het maken van de huwelijksplannen werd al snel duidelijk dat zij deze dankbaarheid uiting wilden geven door een goed doel te koppelen waar een extra donatie heel welkom is. Stichting BIO heeft het hart van het bruidspaar gestolen. In plaats van cadeaus te vragen voor henzelf, vroegen zij hun gasten om een schenking aan Stichting BIO.

“Een plek waar bevlogenheid, professie, respect, blijdschap en zorg samenkomen. Ondanks dat bij BIO alles aanwezig is voor een zeer complete vakantie, er is ook volop ambitie voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan een bomentoppenparcours waar je met je rolstoel aan mee kan doen. Of een rolstoeltrampoline. Om deze ambities waar te maken is geld nodig. En precies daar proberen wij een steentje aan bij te dragen.”

Wij zijn verheugd te melden dat het ’t bruidspaar samen met hun gasten gelukt is om één van deze ambities waar te maken. Op maandag 3 oktober overhandigden zij een cheque ter waarde van € 8.050,-- aan directeur Frans Wientjes. Exact het bedrag wat nodig is om de al zo lang gewilde rolstoeltrampoline aan te kunnen schaffen. De rolstoeltrampoline zal voor nog meer vreugde en spelplezier zorgen. 

Cheque overhandiging Jan Willem van de Kamp en Marijke Jacobs

Wij zijn ongelooflijk blij en dankbaar dat Bio dit mooie cadeau heeft mogen ontvangen. En we kunnen niet wachten om onze vakantiegasten te verrassen met deze nieuwe attractie. Nogmaals hartelijk dank bruidspaar Van de Kamp voor dit groots gebaar. Wij wensen jullie heel veel geluk.

Rolstoeltoegankelijke bodemtrampoline

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09