Bootcamptoestellen voor mensen met een beperking

sharon2.jpg

Stagiair Sharon de Gooijer aan het woord...

Stagiares en vrijwilligers. Onmisbaar. Ook bij Bio Vakantieoord. Om hand- en spandiensten te verrichten in het Meetingpoint. Of bij te springen in de manege in 't Biobos. Of om onderhoud te plegen aan de bungalows.
We stellen je regelmatig een van onze helpende helden voor. Vandaag is het de beurt aan Sharon de Gooijer (22).

Hoe ben je bij Bio terecht gekomen?

“Voor mijn MBO opleiding Outdoor en Adventure aan het Helicon in Apeldoorn zocht ik een stageplaats. Ik vind de doelgroep bij Bio heel interessant, de werkzaamheden leuk en afwisselend mede doordat ik ook een week heb meegedraaid met het animatieteam.”

Wat doe je hier allemaal?

“Ik loop stage bij de tuindienst dus werk mee aan al het buitenonderhoud zoals grasmaaien, snoeien en het onderhoud van de speeltoestellen.”

Waarvan ging je hart sneller kloppen?

“Voor mijn examendossier heb ik onderzoek gedaan naar bootcamptoestellen voor mensen met een beperking. Mijn voorstel is uitgewerkt en de offerte bijna klaar, nu nog op zoek naar een sponsor om dit plan te realiseren. Ik heb hierdoor een leuk contact opgebouwd met Yalp , een bedrijf dat de sport- en speeltoestellen voor het Bio vakantieoord levert.”

Hoe ziet de toekomst eruit?

“Mijn vriend en ik hebben overwogen om in Zweden te gaan wonen. Op dit moment is dat niet meer aan de orde, ik ga nu eerst afstuderen, maar in de toekomst zou ik het geweldig vinden om een vakantiehuis in het buitenland te kopen!”

« Back

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09