Mega Wandel Marathon

Bio Vakantieoord en Stichting Gehandicapte Kind

trekken samen erop uit op 25 mei 2024!

Kom in actie voor kinderen met een handicap

Wandel mee en steun Bio Vakantieoord!

Doe mee met de Mega Wandel Marathon op zaterdag 25 mei in Arnhem en sluit je aan bij Team Bio Vakantieoord. Door deel te nemen, steun je rechtstreeks Bio Vakantieoord en help je bij het realiseren van onvergetelijke vakantie ervaringen voor kinderen met een handicap.

Meld je direct aan

De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind en is het mooiste wandelfeest voor iedereen. Je kan kiezen uit vier verschillende afstanden van 4 km, 10 km, 21 km en 42 km.
Alle routes zijn toegankelijk voor rolstoelen en runningframes. Onderweg is er entertainment, spel en muziek. En bij Bio Vakantieoord is er een ideale pauzeplek tijdens de wandeling. Sluit je aan bij Team Bio Vakantieoord en doe met ons mee!

Meedoen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk. Door je te laten sponsoren voor jouw wandeluitdaging halen we geld op voor kinderen met een handicap. We streven naar een recordopbrengst, want 75% van de opbrengst van Team Bio Vakantieoord gaat naar Bio Vakantieoord! De overige 25% wordt gebruikt voor de projecten van Stichting het Gehandicapte Kind, zodat kinderen met een handicap kunnen meedoen in de speeltuin, op de sportclub en op school.

Schrijf je nu in!
1. Meld je aan bij Team Bio Vakantieoord.
2. Kies jouw wandelafstand.
3. Rond daarna je aanmelding af en jij bent erbij op zaterdag 25 mei.
4. Na je aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail in je inbox.

Meld je direct aan


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09