Werken bij Bio


Vrijwilliger Assistentie Beheer

Rondom weekenden en in de schoolvakanties is het gezellig druk bij Bio. Nieuwe gasten zijn benieuwd wat er te doen is en willen graag een film uitzoeken of een fiets huren. Eén van de kinderen wil graag een ijsje. Er gaat een glas limonade om in het meetingpoint. De wind heeft een grote stapel bladeren achtergelaten op het terras. De snoezelruimte is geboekt voor over een half uur en het animatieteam vraagt om assistentie. En soms komt dit allemaal tegelijk! Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die één of twee dagdelen per week de beheerder van de dag willen ondersteunen.

Wat ga je doen?

Je gaat de beheerders van het Bio Vakantieoord ondersteunen bij de voorkomende werkzaamheden. Denk dan bijvoorbeeld aan taken als het wegwijs maken van gasten op het park en ze attenderen op alle leuke dingen die er te doen zijn, helpen bij de verhuur van een (rolstoel)fiets of skelter, een ijsje verkopen, de snoezelruimte controlen en klaarmaken voor de volgende gast, het terras en het meetingpoint netjes houden, het uitlenen van spelletjes en boeken, assisteren bij het opnemen van meterstanden, een fietsband oppompen of een snelle schoonmaakactie uitvoeren. Als je het leuk vindt en een rijbewijs hebt, kun je ook worden ingeschakeld om gasten met onze eigen bus naar uitjes in de buurt te rijden, zoals Burgers Zoo en het Openluchtmuseum.

Wat hoort er niet bij?

Het gaat echt om het ondersteunen van de beheerders. Als vrijwilliger ben je niet verantwoordelijk voor zaken als:

  • Schoonmaken van paviljoens en vakantiehuizen
  • Het oplossen van klachten en calamiteiten
  • Reserveringen aannemen of wijzigen
  • De telefoon opnemen

Wanneer?

We zijn op zoek naar mensen voor alle dagen van de week – door de week verdelen we het werk over twee dagdelen (ongeveer 9u30 – 13u30 en 15u00 – 19u00) en in het weekend vragen we inzet voor één dagdeel per dag (ongeveer 12u00 – 16u00). Het is fijn als je voor een langere periode beschikbaar bent, zodat je goed ingewerkt raakt. Wanneer je precies komt werken, spreken we in overleg af.

Wie zoeken we?

Meerdere mensen die Bio een warm hart toedragen, het leuk vinden om zich in te zetten voor onze gasten en in staat zijn om – na een inwerkperiode - onze beheerders te ondersteunen bij hun werk. Verder is het van belang dat je een VOG kunt overleggen (Bio regelt de gratis aanvraag) en dat je Nederlands spreekt.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken bij Bio is een leuke ervaring, die veel voldoening geeft. Je hebt gezellig contact met de gasten en je komt terecht in een geweldig team van beheerders en vrijwilligers. Je krijgt van Bio een warm welkom, een goed inwerktraject, een vrijwilligersovereenkomst, verzekering tijdens je werkzaamheden, reiskostenvergoeding en, bij de middagdiensten tot 19u00, een maaltijdvergoeding.

Contact

Wil je meer weten of het liefst meteen beginnen? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@biovakantieoord.nl, bel 026-4838211 of stuur een Whatsapp-bericht naar 06-82308839

« Back

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09