Pathé verrast tien gezinnen met een gratis vakantie bij het Bio Vakantieoord

Jacques Hoendervangers van Pathé reikt de familie Schutte een vakantiecheque uit.jpgFriday 26 February 2021

Duizenden bioscoopbezoekers hebben massaal All Stars gedoneerd om het goede doel te steunen.

De Pathé All Stars doneeractie voor het Bio Vakantieoord, die afgelopen november van start ging, is een groot succes. Maar liefst 8.000 bezoekers kozen ervoor om in plaats van korting hun punten in de All Stars app te doneren. Met de gedoneerde punten kan Pathé maar liefst tien gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind een onvergetelijke vakantie t.w.v. €1.500,- aanbieden op het Bio Vakantieoord. Het eerste gezin, de familie Schutte, nam op donderdag 25 februari de vakantiecheque in ontvangst uit handen van de Algemeen Directeur van Pathé, Jacques Hoendervangers. 

Het was de eerste keer dat Pathé bezoekers werden uitgenodigd om hun Stars te doneren aan een goed doel. All Stars is het loyaltyprogramma van Pathé - met inmiddels bijna 400.000 members - waarmee filmbezoekers kunnen sparen voor kortingen en extra’s zoals tickets voor exclusieve evenementen en goodies. Bezoekers konden zelf kiezen hoeveel Stars zij willen doneren om kinderen met een handicap te helpen aan een ontspannende en onvergetelijke gezinsvakantie, en deden dit de afgelopen weken massaal. 

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur Pathé: “Wij zijn trots dat we samen met onze bezoekers tien vakanties kunnen doneren aan Bio Vakantieoord, met wie onze geschiedenis al lang terug gaat. Hiermee maken we ontspanning mogelijk voor tien gezinnen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is. Het is heel bijzonder dat een groot deel van deze Stars is gedoneerd in een tijd dat onze bioscopen gesloten waren. We zijn dan ook blij dat we juist in deze crisistijd iets kunnen doen voor het Bio Vakantieoord en deze gezinnen, en bedanken onze bezoekers enorm voor hun attente bijdrage.” 

Frans Wientjes, Directeur Bio Vakantieoord: “Het is voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind niet makkelijk om spontaan op vakantie te gaan. Daarvoor zijn veel aanpassingen en hulpmiddelen nodig, wat de vakantie heel kostbaar maakt. Sommige gezinnen hebben daar geen budget voor, terwijl zij het juist heel hard nodig hebben om te ontspannen. Wij zijn de bezoekers van Pathé daarom enorm dankbaar voor de gulle donatie van alle Stars, waarmee zij tien gezinnen blij maken met een heerlijke vakantie!”  

De familie Schutte kon dankzij de All Stars doneeractie in de voorjaarsvakantie genieten van een compleet verzorgde Sponsor Vakantie. Esther, Gabriël en hun drie zoons Michael (15), Kirian (11) en Daniël (6) waren er enorm aan toe om even op adem te komen en te wisselen van omgeving. Esther: “De kinderen hebben alle drie een beperking en dat maakt deze corona periode enorm zwaar. Bij Bio kunnen we niet alleen veel doen samen maar komen we ook echt tot rust. Het is echt een groot cadeau dat we hier vakantie mogen vieren.” 

 

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09