aangepaste vakantiebungalow Sleeping Beauty


Sleeping Beauty is een luxe, zeer ruime aangepaste vakantiewoning voor 8 of 9 personen. De bungalow heeft een ruime woonkeuken, een aparte woonkamer en een grote afgesloten tuin.

  • De woonkamer heeft een interactieve snoezelwand met voel-, kijk- en luisterelementen. De elementen kunnen ook los gebruikt worden in spel. In het midden van de wand kunnen kinderen plezier maken met een computerspel. De Kinemoto werkt met een camera die reageert op de bewegingen van het kind.
  • In de woonkamer liggen ook twee speciale, vormvaste zitzakken. Kinderen kunnen er heerlijk op ontspannen en ze zijn ook voor therapie te gebruiken.  
  • Iedereen vindt in deze bungalow zijn eigen plekje. Dit maakt deze bungalow geschikt voor grotere gezinnen of groepen met meerdere kinderen met een (ernstige) handicap. 

Hulpmiddelen

  • In de bungalow vind je vier hoog/laag bedden met Visco decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve Mary-E tillift met kanteljuk en kliksysteem.
  • Natuurlijk zijn er vele extra hulpmiddelen te bestellen bij je reservering, zoals bedboxen (Oslo en Softfit), actieve tillift, hoog/laag douchestoelen. Heb je specifieke wensen? Overleg het met onze medewerkers. Zij helpen je graag! 

Indeling en inventaris

Woonkamer
Een gezellige zithoek met 3 tweezitsbanken en 1 fauteuil, 2 zitzakken, een TV met digitenne, een blue-ray speler, een Wii spelcomputer en een hifi-set met cd-speler. In de woonkamer is ook de interactieve snoezelwand te vinden.

Keuken
In de woonkeuken is alle ruimte om met grote groepen samen te eten en te spelen. Een grote schuifdeur geeft toegang tot een ruime afgesloten tuin met diverse speelmogelijkheden. Er zijn twee eettafels, een grote kast en een televisie met digitenne. De moderne keuken heeft een kookplaat, een vaatwasser, een oven, een magnetron, een filter koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, servies en bestek voor 9 personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers

  • 4 slaapkamers met 2 standaard bedden
  • 4 hoog-laag bedden met een Visco decubitus preventie matras
  • 1 bedbox Oslo en 1 stapelbed.

De bedden liggen opgemaakt voor je klaar. Handdoekensets en extra lakenpaketten kun je bij ons huren. (NB: als je deze bungalow voor 9 personen huurt, slaapt één persoon in de standaard aanwezige bedbox.)

Sanitair
Er zijn twee ruime sanitaire ruimtes met een douche-badwagen en geschikt voor rolstoelgebruikers. In de bungalow zijn een wasmachine en een wasdroger aanwezig.

Download de plattegrond als pdf

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09