kidsrun

De Bio Kidsrun

Samen rennen voor kinderen met een handicap!

Loop samen met jouw klas…

De Bio Kidsrun is een sportief en leerzaam evenement waarmee we droomvakanties mogelijk maken voor kinderen met een meervoudige handicap. Vanwege de hulpmiddelen en faciliteiten die zij dagelijks nodig hebben, kunnen zij niet zomaar op vakantie. Met de opbrengst van jullie sportieve prestatie kunnen kinderen met een handicap een fijne vakantie kunnen beleven bij het Bio Vakantieoord. In het Bio Kidsrunpakket zit alles wat je nodig hebt om deze sponsorloop tot een succes te maken.

Zo doe je mee

Zijn jullie er klaar voor? Meld je direct aan via biothlon@biovakantieoord.nl. Dan ontvang je het Bio Kidsrunpakket met alle materialen die je nodig hebt om de sponsorloop zelf te organiseren, zoals een presentatie voor in de klas, sponsorlijsten en een draaiboek. Prik een datum voor jouw Bio Kidsrun en ga lekker aan de slag!

Ga de strijd aan met andere klassen

Na aanmelding krijgt jouw klas een eigen actiepagina. Dit is jullie digitale spaarvarkentje, waarop je kunt zien hoeveel geld jullie samen hebben opgehaald. Door deze pagina te delen kun je meer aandacht vragen voor jouw actie. Als extra uitdaging ga je de strijd aan met andere klassen. Op onze website kun je ook andere scholen en klassen volgen. Zorg ervoor dat je de beste klas van de school wordt! Haalt jouw klas het meeste sponsorgeld op, dan winnen jullie aan het einde van het schooljaar een mooie prijs.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09