Ren mee met de Bio Sponsorloop

Biothlon Sponsorloop

Mede mogelijk gemaakt door jou!

Biothlon

De Biothlon 2023 wordt op zaterdag 7 oktober gehouden.

We kijken ernaar uit om alle deelnemers aan de Biothlon weer te mogen verwelkomen bij het Bio Vakantieoord. We hebben een prachtige run voor je in petto door de Arnhemse bossen.

De Biothlon is hét hardloop- en wandelevenement in de mooie natuur rondom het Bio Vakantieoord in Arnhem, waarmee geld wordt opgehaald om familie's een mooie vakantie te geven. Ren of wandel ook mee om deze familie's te steunen. Meedoen met een bedrijfsteam? Klik hier.

De afstanden:

Kidsrun: 

Doe met zoveel mogelijk klasgenootjes mee aan de kidsrun. Deze spannende run van 1,5 KM loopt over het terrein van het Bio Vakantieoord. Nodig ook je ouders en je opa en oma uit om jou aan te moedigen langs de route! Iedere deelnemer krijgt na de finish een mooie medaille en de snelste tijd wordt beloond met een beker. De klas die per kind het meeste geld ophaalt voor het Bio Vakantieoord wint bovendien een leuke prijs!

Becasinerun:

Samen kun je alles aan, ook de Biothlon! Invalide deelnemers kunnen met 4 teamleden samen de 3 KM afleggen in een becasine. Dit is een rolstoel die wordt voortgeduwd door 4 helpers. Het is dé manier om onbeperkt te genieten van dit sportieve evenement. Er is plek voor twaalf becasineteams. De inschrijving geschiedt per team.

3, 5 en 10 KM:

Of je nou gaat voor de snelste tijd, of dat je meedoet voor de gezelligheid, het levert je sowieso een goed gevoel op! De afstanden van de 3, 5 en 10 km gaan dwars door de prachtige bossen, hei en weilanden van Arnhem. Je mag de routes hardlopen of wandelen. Door mee te doen ben je lekker sportief bezig en steun je het Bio Vakantieoord. Trommel je vrienden, buren en familie op voor dit gezellige HARTloop evenement!


De Bio Kidsrun

Samen rennen voor kinderen met een handicap!

Word donateur

ieder bedrag helpt!

Help vanuit je luie stoel

en wordt online collectant
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09