Ren mee met de Bio Sponsorloop

Bio Vakantieoord en Stichting Gehandicapte Kind

trekken samen erop uit op 25 mei 2024!

Bio Vakantieoord Biothlon Battle 2023 gaat dit jaar helaas niet door!

Uiteraard tot grote teleurstelling van Frans Wientjes, directeur van Bio Vakantieoord: ’Ik vind het ontzettend jammer voor de enthousiastelingen, die zich al hadden opgegeven. Natuurlijk krijgen zij het inschrijfgeld terug. Het aantal aanmeldingen bleef beduidend achter met de vorige edities met nog krap een maand te gaan. Dan kun je beter met een goed plan B komen, dan op het laatste moment de boel afblazen en zo de schade  beperken.’

Maar niet getreurd. Je kan Bio Vakantieoord toch steunen door mee te doen met de Mega Wandel Marathon van Stichting Het Gehandicpate Kind op 24 mei 2023

Bio Vakantieoord en Stichting het Gehandicapte Kind trekken er samen op uit!

Elke kilometer telt

Een geweldig wandelevenement als alternatief voor de Biothlon. Dat is de inzet van Stichting het Gehandicapte kind en Bio Vakantieoord. Op die manier kunnen bedrijven, organisaties en allerlei individuele deelnemers toch een sportieve uitdaging aangaan. En kinderen met een handicap een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Meedoen is dus niet alleen erg leuk, maar ook ontzettend belangrijk. En omdat dit Bio Vakantieoord’s 1e jaar is als projectpartner van Stichting Het Gehandicapte Kind, gaat maar liefst 75 procent van het opgehaalde geld van Team Bio Vakantieoord, naar het Bio Vakantieoord. De overige 25 procent gebruikt Stichting Het Gehandicapte Kind voor de eigen projecten, zodat kinderen met een handicap kunnen meedoen in de speeltuin, bij de sportclub en op school. Nog een extraatje: de ‘Bio wandelaars’ ontvangen 25 procent korting op het inschrijfgeld, als zij zich vóór 30 november 2023 inschrijven!

Wat moet je doen?

Ja, ik wil Bio Vakantieoord steunen door deel te nemen aan de Mega Wandel Marathon van Stichting Het Gehandicapte Kind.

  • Meld je aan via deze link Team Bio Vakantieoord (megawandelmarathon.nl) en wordt lid van Team Bio Vakantieoord.
  • Binnen een team hoef je niet verplicht samen te lopen, dezelfde afstand te doen of zelfde tijd te starten, maar loop je wel allemaal voor het Bio Vakantieoord.
  • Bij de laatste stap van de inschrijving (‘Controleer de gegevens’), klik je bij ‘Kortingscode ontvangen?’ op ‘Code invoeren’.
  • Vul hier de kortingscode in: BIOKORTING.
  • Rond daarna je aanmelding af en jij bent erbij op zaterdag 25 mei 2024.

 Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox.

Kortingscode

  • De kortingscode van 25% op de inschrijving, is geldig t/m 30 november 2023.
  • De code is geldig voor inschrijving van volwassenen (vanaf 18) en kinderen (t/m 17 jaar).
  • Een volwassenen betaalt met deze korting 22,50 euro inschrijfgeld (i.p.v. 30 euro) en per kind 7,50 euro (i.p.v. 10 euro).

Loop mee

en schrijf je nu meteen in

De afstanden bij de Mega Wandel Marathon op 25 mei 2024

Het wandelfestijn van Stichting het Gehandicapte Kind doet op sportief vlak echt niet onder voor de Biothlon. Zo kunnen de deelnemers kiezen uit vier verschillende afstanden; variërend van een tiende marathon (4,2 km) tot een hele marathon (42,2 km). Bovendien trekken de deelnemers langs allerlei bijzondere locaties in Arnhem, valt er onderweg van alles te beleven en zijn de routes toegankelijk met een rolstoel. En net als bij de Biothlon gaan deelnemers ook deze sportieve uitdaging aan voor kinderen met een handicap. En net als vorig jaar, is Bio Vakantieoord een ideale stop voor een rustpauze.

Schrijf je nu meteen in

We gaan voor een mega opbrengst -> 75% van het opgehaalde geld van Team Bio Vakantieoord gaat naar Bio Vakantieoord!

Meedoen is dus niet alleen erg leuk, maar ook ontzettend belangrijk. En omdat dit Bio Vakantieoord’s 1e jaar is als projectpartner van Stichting Het Gehandicapte Kind, gaat maar liefst 75 procent van het opgehaalde geld van Team Bio Vakantieoord, naar het Bio Vakantieoord. De overige 25 procent gebruikt Stichting Het Gehandicapte Kind voor de eigen projecten, zodat kinderen met een handicap kunnen meedoen in de speeltuin, bij de sportclub en op school. Nog een extraatje: de ‘Bio wandelaars’ ontvangen 25 procent korting op het inschrijfgeld, als zij zich vóór 30 november 2023 inschrijven!


De Bio Kidsrun

Samen rennen voor kinderen met een handicap!

Word donateur

ieder bedrag helpt!

Help vanuit je luie stoel

en wordt online collectant
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09