Bio Sponsor Vakanties

Bio Sponsor Vakanties


Bio Sponsor Vakanties

Geen geld. En toch op vakantie met zoon of dochter met een handicap? Dat kan dankzij de Bio Sponsor Vakanties. Speciaal bedoeld voor gezinnen met een smalle beurs, zodat ook zij met hun kind kunnen genieten van een goedkope vakantie in het volledig aangepaste Bio Vakantieoord.

Jaarlijks ontvangt het Bio Vakantieoord een aantal, vaak anonieme, giften. Als steuntje in de rug voor ouders, die het door financiële tegenwind minder hebben en hierdoor niet in staat zijn een betaalbare vakantie te realiseren voor hun kind met een handicap. Om aan de wens van de gulle gevers tegemoet te komen, heeft Bio een speciaal fonds in het leven geroepen: Bio Sponsor Vakanties.

Het fonds is uitsluitend bedoeld voor een vakantie bij het Bio Vakantieoord. Het is een tegemoetkoming in de huurkosten van een vakantiebungalow die kan oplopen tot 100%. Ouders die in aanmerking denken te komen voor zo'n bijdrage, kunnen via de volgende routes een aanvraag indienen bij het Bio Vakantieoord.

Per e-mail:
Vermeld als onderwerp 'Vertrouwelijk sponsorvakanties' en stuur de aanvraag per e-mail naar sponsorvakanties@stichtingbio.nl

Per brief:
Stuur je aanvraag met de post naar het volgende adres:
Stichting Bio Kinderrevalidatie
T.a.v. Liesbeth Sukkel
PERSOONLIJK
Wekeromseweg 8
6816VS Arnhem

Tips voor de aanvraag

Een goed begin is het halve werk. Zet daarom alle relevante informatie in de aanvraag. Uiteraard behandelen we je gegevens vertrouwelijk.

  • Wat zijn je wensen?
  • Wat is de samenstelling van je gezin?
  • Wat is je specifieke situatie waardoor je in aanmerking denkt te komen voor het fonds?

Tot slot

  • Moeite met opstellen aanvraag? Schakel dan een vertrouwenspersoon in.
  • Aanvraag geaccepteerd? Dan overleggen we met je over alle opties.
  • Aanvraag afgewezen? Daarover kun je niet corresponderen.

Wil je ook deze kinderen laten lachen, ontspannen en genieten?

word donateur
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09