100

Samen kunnen we meer

Voor hen is vakantie niet vanzelfsprekend

Waar ga jij komende zomer heen?

Ga je lekker naar Zuid-Europa, of heb je misschien een meer exotische bestemming geboekt? Voor gezinnen met een gehandicapt kind zijn de vakantieplannen niet zomaar gemaakt. Ze zijn afhankelijk van hulpmiddelen en aanpassingen en kunnen dus niet zomaar overal naartoe. Bovendien is het inhuren van alle benodigdheden ontzettend kostbaar. Dat terwijl samen plezier maken, even bijtanken en in een natuurlijke omgeving leuke dingen doen juist zo belangrijk is voor hen! bij het bio Vakantieoord kan dat. Want daar is alles aangepast voor kinderen met een meervoudige handicap.

Om een vakantie bij Bio voor deze gezinnen betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!

Doneer en help mee. Zo kunnen meer gehandicapte kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes genieten van een fijne vakantie in ons park. Wij hanteren een prijsbeleid dat is afgestemd op de financiële draagkracht van onze vakantiegasten. Dit houdt in dat wij een zwaar gesubsidieerde prijs hanteren. Het Bio Vakantieoord brengt slechts 30% van de prijs in rekening bij de gasten. Voor de overige 70% zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Met jouw hulp blijft het park ook financieel toegankelijk.

Vakantie is niet vanzelfsprekend.

Voor de meeste gezinnen is het volstrekt normaal om samen met de kinderen op vakantie te gaan. Lekker met z'n allen weg, echt weer even samen zijn, leuke dingen doen, genieten en een beetje bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen.

Voor een gezin waarin één (of meer) van de kinderen een handicap heeft is zo’n vakantie echter niet zo vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de noodzakelijke aanpassingen in de meeste vakantiewoningen ontbreken. Het is voor hen vaak onmogelijk of erg veel gesleep om alles mee te nemen. Ook voelen ouders en kinderen zich vaak onbegrepen en nagestaard.

Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark dat volledig is aangepast, waar werkelijk alle kinderen onbeperkt kunnen genieten en veilig kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed gedeeld wordt, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

Voor vele gezinnen is het Bio Vakantieoord zelfs de enige plek waar ze even allemaal samen kunnen zijn.

Maar om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!
Steun daarom deze kinderen en maak een heel gezin blij!

Het Bio Vakantieoord is voor iedereen toegankelijk, óók financieel. Want ondanks de hoge kosten voor alle aanpassingen betalen de gasten slechts 30% van de eigenlijk prijs. Zodat ook deze gezinnen - die in het dagelijkse leven allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen - echt op vakantie kunnen. Met jouw hulp is en blijft dat mogelijk.

Gezinnen die 24/7 intensief voor hun kind zorgen hebben juist meer behoefte aan ontspanning. Ontspanning voor de ouders het kind maar zeker ook voor de broertjes en zusjes.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09