9 persoons bungalow


Negenpersoons bungalow

Wall-E is een extra ruime vakantiewoning voor negen personen. Deze bungalow is daarom heel geschikt voor een gezelschap met meerdere personen met een beperking. Het eigen terras is deels af te sluiten. 

Wall-E

Indeling en inventaris

Woonkamer
De woonkamer heeft een gezellige zithoek met drie tweezitsbanken en twee fauteuils, er een eethoek met twee eettafels met tien stoelen. Er is een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. De bungalow heeft een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Via de openslaande deuren betreed je jullie eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor negen personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Er zijn zeven slaapkamers met in totaal vier standaard bedden, een tweepersoonsbed en drie hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventie matras. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

Sanitair
De twee ruime sanitaire ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. De bungalow beschikt over een wasmachine en een wasdroger.

Hulpmiddelen

Wall-E is uitgerust met drie hoog-laag bedden met Visco med decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een Ergo Tip 5EL douchestoel en een passieve Mary-E tillift met kanteljuk en kliksysteem. In de woonkamer ligt een comfortabele zitzak met een speciale vulling. Kinderen vinden het heerlijk om er in te ontspannen en ze zijn ook te gebruiken voor een therapeutische behandeling. Lees voor meer informatie de uitgebreide omschrijving van de hulpmiddelen.

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoel of een bedbox (Oslo en Softfit) kun je gewoon bijbestellen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met één van onze medewerkers tijdens het maken van de reservering. We helpen je graag.

Download de plattegrond van Wall-E als pdf.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09