Home

Bio Vakantieoord

Hét vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind.

Op vakantie mag je onbeperkt jezelf zijn

Wat is normaal en wat is niet normaal? Bij het Bio Vakantieoord doet het er niet toe. Hoe je lichaam ook werkt, hier zijn de ingrediënten aanwezig voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dankzij de vele aanpassingen en hulpmiddelen kan hier iedereen met alle activiteiten meedoen. Elk kind telt evenveel mee en gezinnen gaan hier een onvergetelijke tijd tegemoet. 

Help met geld Help met tijd Help met je team

Volledig aangepast vakantiepark

Vrij zijn van alle dagelijkse verplichtingen, ontspannen samenzijn en avonturen beleven. Dat is vakantie! Maar niet voor iedereen. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het niet vanzelfsprekend om er even tussenuit te gaan. Ze zijn immers altijd afhankelijk van hulpmiddelen en aanpassingen.

Danzij jouw steun kunnen ook zij onbeperkt genieten van een beetje vakantiegeluk, bij het volledig aangepaste Bio Vakantieoord. Dit is hét park in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

Bij Bio is alles aanwezig voor zorg, activiteiten en ontspanning. Er is een speciaal zwembad, een aangepaste manege, een echte bioscoop, een toegespitst activiteitenprogramma en nog veel meer! Gesleep met hulpmiddelen is niet nodig. Het vakantiegevoel staat bij Bio voorop!


Mega Wandel Marathon

Steun Bio en loop mee

Steun ons

zonder jouw hulp is dit allemaal niet mogelijk

Op vakantie

lees alles over onze mogelijkheden

Over ons

wat is het Bio Vakantieoord eigenlijk?

Onbeperkt kamperen?

Ook dat kan bij Bio Vakantieoord

Ieder kind mag onbeperkt zichzelf zijn!

Steun Bio!
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09