Kamperen bij Bio Vakantieoord

Kamperen zonder beperkingen

Geniet van een luxe kampeerervaring op de Veluwe! In de bosrand van het BioBos worden vijf glamping kampeertenten gerealiseerd, uiteraard mét aanpassingen. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten en gemakken van het Bio Vakantieoord, maar begeeft je toch midden in de natuur. De hertjes, eekhoorntjes en konijntjes en vogels zorgen voor het echte outdoor gevoel!

Het kampeerseizoen start dit jaar op 1 juni en loopt tot 1 oktober 2022.

Plattegrond en foto's

Indeling en inventaris

De luxe kampeertent biedt plaats aan vijf personen en is voorzien van alle gemakken. De tent staat op 40cm hoogte; een breed plankier van 1.2 m breed geeft toegang tot het vlonder met luifel. In de tent is ruimte voor één rolstoel. 

Keuken en woonkamer

De keuken is uitgerust met een inventaris voor vijf personen. Er is een grote koelkast en een inductiekookplaat. De zithoek beschikt over een ruime loungebank. Aan het plafond van de tent hangt een warmte lamp om zo nodig wat bij te verwarmen. De tent is uitgerust met internet en een TV. Onder de luifel staat een grote eettafel. 

Slaapvertrekken

Er zijn twee slaapvertrekken: De ene kamer heeft een heel hoog bed met haaks daaronder een electrisch/hooglaagbed. De andere kamer beschikt over een twijfelaar met daarboven nog een 1-persoonsbed. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. 

Badkamer

De volledig uitgeruste badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet met beugels. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de badkamers in het zwembad of het Ketelhuis. Daar kun je gebruik maken van een douchebrancard, een tillift of een toiletstoel.

Download een plattegrond van de tenten hier (pdf)


Tarieven en acties

bekijk de actuele tarieven

Criteria Bio Vakantieoord

Voor wie is het Bio Vakantieoord

Aangepaste vakantiehuisjes

bekijk hier het aanbod
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09