8 persoons bungalows


Achtpersoons bungalows

Op ons vakantiepark zijn drie, zeer ruime, gezellige vakantiebungalows voor acht personen: Robin Hood, Woody Woodpecker en Peter Pan. Deze bungalows zijn bovendien te schakelen met een zespersoons bungalow. Je kunt er dan met veertien personen verblijven en hebt daarbij twee volledige keukens en twee woonkamers tot je beschikking. Ideaal voor een vakantie met een grotere familie of groep!

Indeling en inventaris

Woonkamer
In de eethoek staat een eettafel voor acht personen. De zithoek bestaat uit een tweezitsbank, een driezitsbank, een fauteuil en twee zitzakken. Er is een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar een eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor acht personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Vijf slaapkamers met in totaal vier standaard bedden en vier hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventie matras. Iedere slaapkamer heeft direct toegang tot een aangepaste sanitaire ruimte. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

Sanitair
De slaapkamers zijn verbonden met de aangepaste sanitaire ruimtes. In iedere bungalow zijn twee sanitaire ruimtes geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. Er is een wasmachine en een wasdroger in de bungalow.

Hulpmiddelen

Iedere bungalow is standaard uitgerust met vier hoog-laag bedden met Visco med decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve Mary-E of Lina 9600 tillift. In de woonkamer ligt een comfortabele zitzak met een speciale vulling. Kinderen vinden het heerlijk om er in te ontspannen en ze zijn ook te gebruiken voor een therapeutische behandeling. Lees voor meer informatie de uitgebreide omschrijving van de hulpmiddelen.

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoel of een bedbox (Oslo en Softfit) kun je gewoon bijbestellen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met één van onze medewerkers tijdens het maken van de reservering. We helpen je graag.

Download de plattegrond van Robin Hood als pdf.
Download de plattegrond van Woody Woodpecker als pdf.
Download de plattegrond van Peter Pan als pdf.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09