8 persoons bungalows

8 persoons bungalows

Op ons vakantiepark zijn vier, zeer ruime, gezellige vakantiebungalows voor acht personen: Robin Hood, Speedy Gonzales, Nemo en Wall-E. Perfect voor een vakantie met meerdere rolstoelgebruikers, voor een familievakantie met opa en oma of voor kleine groepen. 

Hulpmiddelen

Iedere bungalow is standaard uitgerust met vier hoog-laag bedden met Visco med decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve Mary-E of Lina 9600 tillift. In de woonkamer ligt een comfortabele zitzak met een speciale vulling. Kinderen vinden het heerlijk om er in te ontspannen en ze zijn ook te gebruiken voor een therapeutische behandeling. Lees voor meer informatie de uitgebreide omschrijving van de hulpmiddelen.

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoel of een bedbox (Oslo en Softfit) kun je gewoon bijbestellen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met één van onze medewerkers tijdens het maken van de reservering. We helpen je graag.

Nemo en Robin Hood

Indeling en inventaris

Woonkamer
In de eethoek staat een eettafel voor acht personen. De zithoek bestaat uit een tweezitsbank, een driezitsbank, een fauteuil en twee zitzakken. Er is een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar een eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor acht personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Vijf slaapkamers met in totaal vier standaard bedden en vier hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventie matras. Iedere slaapkamer heeft direct toegang tot een aangepaste sanitaire ruimte. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

Sanitair
De slaapkamers zijn verbonden met de aangepaste sanitaire ruimtes. In iedere bungalow zijn twee sanitaire ruimtes geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. Er is een wasmachine en een wasdroger in de bungalow.

Download de plattegrond van Robin Hood en Nemo als pdf.

Wall-E

Indeling en inventaris Wall-E

Woonkamer
De woonkamer heeft een gezellige zithoek met drie tweezitsbanken en twee fauteuils, er een eethoek met twee eettafels met tien stoelen. Er is een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. De bungalow heeft een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Via de openslaande deuren betreed je jullie eigen terras. Het terras is deels af te sluiten.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor negen personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Er zijn zeven slaapkamers met in totaal vier standaard bedden, een tweepersoonsbed en drie hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventie matras. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

Sanitair
De twee ruime sanitaire ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. De bungalow beschikt over een wasmachine en een wasdroger.

Hulpmiddelen

Wall-E is uitgerust met drie hoog-laag bedden met Visco med decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een Ergo Tip 5EL douchestoel en een passieve Mary-E tillift met kanteljuk en kliksysteem. In de woonkamer ligt een comfortabele zitzak met een speciale vulling. Kinderen vinden het heerlijk om er in te ontspannen en ze zijn ook te gebruiken voor een therapeutische behandeling. Lees voor meer informatie de uitgebreide omschrijving van de hulpmiddelen.

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoel of een bedbox (Oslo en Softfit) kun je gewoon bijbestellen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met één van onze medewerkers tijdens het maken van de reservering. We helpen je graag.

Download de plattegrond van Wall-E als pdf.

Speedy Gonzales

Indeling en inventaris

Woonkamer
In deze bungalow kun je met 14 personen aan tafel. Ook de zithoek is ruim opgezet met drie twezitsbanken. Er is bovendien een HydroFlex waterstoel en er staan twee vormvaste zitzakken. Er is een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar een eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, twee koelkasten met vriesvak, servies en bestek voor veertien personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Vier slaapkamers met in totaal vijf hoog-laag bedden met een Visco anti decubitus matras en één vast tweepersoonsbed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

In deze bungalow kunnen de bedden NIET worden verplaatst.

Sanitair
Er is één grote sanitaire ruimte geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. Er is een wasmachine en een wasdroger in de bungalow.

Download de plattegrond van Speedy Gonzales als pdf.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09