6 persoons-bungalows


Aangepaste vakantiewoningen voor 6 personen

Het Bio Vakantieoord heeft drie gezellige standaard vakantiebungalows voor 6 personen.  Elk van deze bungalows is te schakelen met een 8 persoonsbungalow. Je kunt er dan met 14 personen verblijven en je hebt twee volledige keukens en twee woonkamers tot je beschikking. Ideaal voor als je met een groep op vakantie gaat!

Hulpmiddelen

  • iedere bungalow heeft vier slaapkamers die een directe toegang hebben tot een aangepaste sanitaire ruimte;
  • in elke bungalow zijn twee hoog/laag bedden met een Visco decubitus preventie matras, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve Mary-E tillift.
  • in de woonkamer ligt een comfortabele zitzak. Je kind kan hierop lekker vrij ontspannen of er zijn therapie op krijgen;
  • natuurlijk zijn er extra hulpmiddelen te bestellen bij je reservering, zoals bedboxen (Oslo en Softfit), een actieve tillift, hoog/laag douchestoelen etc. Heb je  specifieke wensen? Overleg het met onze medewerkers bij je boeking. Ze helpen je graag!

Indeling en inventaris

Woonkamer
Zithoek met een tweezitsbank, een driezitsbank, een fauteuil, een zitzak, een eettafel met 6 stoelen, een televisie met digitenne, een blue-ray speleren een hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een WII-spelcomputer staan, de spellen en de controllers kunt u gratis lenen in het MeetingPoint. Via de openslaande deuren kom je op je eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor 6 personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
4 slaapkamers met 2 standaard bedden; 4 hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventie matras. De bedden liggen opgemaakt voor je klaar. Handdoekensetsen extra lakenpaketten kun je bij ons huren.

Sanitair
Er zijn twee sanitaire ruimtes die geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. Een wasmachine en wasdroger zijn op het park aanwezig.

plattegronden als pdf: Lady Marian, Bugs Bunny, Tinkelbel.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09