4 persoons-bungalows


Aangepaste vakantiewoningen voor 4-5 personen

Het Bio Vakantieoord heeft 6 vakantiebungalows voor 4 à 5 personen. Dit zijn de bungalows Poeh, Knorretje, Teigetje, Obelix, Asterix en Idefix. De laatste twee zijn te schakelen tot een grotere vakantiewoning. Je hebt dan plek voor voor 8 tot 10 personen.

Hulpmiddelen

Iedere bungalow is standaard uitgerust met één of meer hoog-laag bedden met Visco decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve tillift. In de woonkamers ligt een comfortabele zitzak met een speciale vulling. Kinderen vinden het heerlijk om er in te ontspannen en ze zijn ook te gebruiken voor een therapeutische behandeling. Een uitgebreidere beschrijving van de aanwezige hulpmiddelen vind je in een link onderaan deze pagina.

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoelen, etc.  kun je natuurlijk bestellen bij je reservering. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met onze medewerkers. Zij helpen je graag.

Indeling en inventaris

Woonkamer
Zithoek en eettafel voor 5 personen; een televisie met digitenne, blue-ray speler en een hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een WII-spelcomputer staan, de spellen en de controllers kunt u gratis lenen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar een eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor 5 personen. Neem je zelf je keukenlinnen mee?

Slaapkamers
De bedden staan opgemaakt voor je klaar. Handdoekensets en extra lakenpaketten kun je bij ons huren.

Sanitair
Iedere 4 persoons-bungalow heeft een aangepaste sanitaire ruimte, geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. De vakantiehuizen Asterix en Knorretje hebben een eigen wasmachine en droger. Obelix, Idefix, Teigetje en Poeh delen een wasmachine en droger. In deze bungalows kunnen geen bedboxen geplaatst worden.

download de plattegrond per bungalow (pdf):
Obelix - Asterix - Idefix - Poeh - Knorretje - Teigetje.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09