Boek je vakantie

Prijzen, informatie, contact

snel naar: prijzen - criteria - algemene voorwaarden

Bio Vakantieoord

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark voor gezinnen en groepen met één of meer kinderen of jong volwassenen met een handicap. Het vakantiepark is het hele jaar geopend.

Reserveren
Wil je een vakantie reserveren? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling Reserveringen van het Bio Vakantieoord. Hiervoor kun je bellen tijdens kantooruren met 026-4838201, of mailen via reserveringen@stichtingbio.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een persoonlijk contact met onze gasten vinden wij belangrijk bij het maken van een reservering. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je vakantie kunt vieren in de vakantiewoning die aansluit bij jouw wensen en behoeften als het gaat om toegespitste voorzieningen. Lees hier de criteria die wij hanteren voor de boekingen.

Samen op vakantie? Dat kan bij Bio.

Wekeromseweg 8
6816VS Arnhem
026-4838201
reserveringen@stichtingbio.nl
IBAN: NL95 RABO 0171 6529 40
KvK Amsterdam: 41197926

Prijzen
Download hier de prijslijst 2020

Plattegrond
Download hier de plattegrond van het hele park

Huisdieren
Let op: Honden en assistentiedieren mogen op ons park komen. Je dient wel een bench mee te nemen en op het terrein moeten honden altijd aangelijnd zijn. Ook vragen wij extra schoonmaakkosten als je een hond of assistentiedier meeneemt: voor een weekend € 37,50, een midweek € 47,50 en voor een week € 60.

Openingstijden

 • De receptie van het Bio Vakantieoord is tijdens kantoortijden bereikbaar op 026-4838201
 • Buiten kantoortijden is een gastheer of gastdame telefonisch bereikbaar op 026-4838285
 • In geval van nood kun je bellen met het nummer 06-53584887
 • Het MeetingPoint is dagelijks geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 22.00 uur
 • Omdat het zwembad erg populair is - en wij iedereen ervan willen laten genieten - kun je het zwembad bij aankomst reserveren. Na het zwemmen kun je weer opnieuw reserveren.
  In de weekenden en tijdens schoolvakanties (regio Zuid) is zwemmen mogelijk tussen 8.00 uur en 22.00 uur. Op alle andere dagen kunnen gasten van het Bio Vakantieoord tussen 15.00 uur en 22.00 uur gebruik maken van het zwembad.
 • Ook de snoezelruimte, de muziekkelder, Baloe en de Bioscoop kun je reserveren, je kunt deze ruimtes gebruiken tussen 9.00 uur en 22.00 uur.

De bungalows zijn het gehele jaar beschikbaar
Verhuurperiode per week: vrijdag vanaf 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
Verhuurperiode per midweek: maandag vanaf 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
Verhuurperiode per weekend: vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur

Accommodatie en zorg
Het Bio Vakantieoord biedt aangepaste bungalows. Heeft je kind tijdens de vakantie extra zorg of hulpmiddelen nodig, dan kan deze zelfstandig worden ingehuurd via externe organisaties. Wil je tijdens je vakantie de zorg voor je kind of kinderen even uit handen geven? Wij adviseren Zorg+ van de Ridder interactiviteiten uit Arnhem. Lees meer over de diensten van Zorg+

Criteria voor verblijf bij Bio Vakantieoord

Basiscriteria voor verblijf op het Bio Vakantieoord:

 • Gezin met minimaal 1 kind met een handicap;
 • Tijdens schoolvakanties hebben gezinnen met jonge (schoolgaande) kinderen voorrang op een boeking;
 • Buiten de schoolvakanties zijn alle gasten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking welkom.

Het Bio Vakantieoord is hét vakantiepark in Nederland voor gezinnen met een gehandicapt kind. Onze medewerkers zetten zich vol enthousiasme in voor een fijne, onbezorgde en betaalbare vakantie voor alle gasten waarbij zoveel mogelijk maatwerk wordt geboden. Wij bieden aangepaste bungalows die van alle benodigde hulpmiddelen zijn voorzien. Ons gehele park, inclusief het zwembad, de manege, de bioscoop, de kinderboerderij en het speelpark, is volledig toegespitst op mensen met een handicap. 

Verstandelijke, lichamelijke of ‘onzichtbare’ handicap
Het Bio Vakantieoord is primair bedoeld voor gezinnen met een kind (of kinderen) met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, hun ouders en broertjes en zusjes. Ook gezinnen met kinderen met een ‘onzichtbare’ handicap, zoals autisme, zijn bij ons van harte welkom. Door hun beperking kunnen zij vaak geen gebruikmaken van een regulier vakantiepark.  

Leeftijden
Tijdens schoolvakanties hanteert het Bio Vakantieoord voor verhuur een leeftijdsgrens van 25 jaar van het kind met de beperking, maar weet ook dat zijn/haar kalenderleeftijd niet altijd leidend is. Maatwerk is altijd het uitgangspunt. In de schoolvakanties bieden wij met hulp van een animatieteam ontspannende activiteiten aan, volledig afgestemd op het kind met een handicap en hun broertjes en zusjes. Buiten de schoolvakanties zijn gasten met een handicap en hun gezin en/of begeleiders van alle leeftijden welkom op ons park - op basis van beschikbaarheid.

Directie heeft eindbeslissing over verhuur
Indien er sprake is van twijfel over de beperking van een persoon binnen het gezin of de groep waarvoor een vakantie wordt gereserveerd, behoudt de directie zich het recht voor om zelf een besluit te nemen een vakantiebungalow wel of niet te verhuren. Wij willen namelijk voorkomen dat wij hen die een vakantie met aanpassingen en hulpmiddelen heel hard nodig hebben, moeten teleurstellen wegens geen beschikbare vakantiebungalows. 

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden inclusief annuleringsvoorwaarden.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09