Bio Sponsor Vakanties

Bio Sponsor Vakanties

Geen geld.
En toch op vakantie met zoon of dochter met een handicap? 

Dat kan dankzij de Bio Sponsor Vakanties. Speciaal bedoeld voor gezinnen met een smalle beurs, zodat ook zij met hun kind kunnen genieten van een goedkope vakantie in het volledig aangepaste Bio Vakantieoord.

Jaarlijks ontvangt het Bio Vakantieoord een aantal, vaak anonieme, giften. Als steuntje in de rug voor ouders, die het door financiële tegenwind minder hebben en hierdoor niet in staat zijn een betaalbare vakantie te realiseren voor hun kind met een handicap. Om aan de wens van de gulle gevers tegemoet te komen, heeft Bio een speciaal fonds in het leven geroepen: Bio Sponsor Vakanties.

Het fonds is uitsluitend bedoeld voor een vakantie bij het Bio Vakantieoord. Het is een tegemoetkoming in de huurkosten van een vakantiebungalow die kan oplopen tot 100%. Ouders die in aanmerking denken te komen voor zo'n bijdrage, kunnen via de volgende routes een aanvraag indienen bij het Bio Vakantieoord.

Een sponsorvakantie aanvragen

LET OP: Wil je een ander gezin aanmelden (dus niet jouw gezin), zorg er dan voor dat dit gezin bij de aanvraag betrokken is. Wij mogen anders de gegevens niet verwerken.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09