Zwembad

Zwembad

Zwemmen met een handicap

Zwemmen is fijn en gezond voor iedereen maar in het bijzonder voor kinderen met een handicap. Het warme masserende water ontspant en geeft bewegingsvrijheid zonder dat je bang te hoeft te zijn om te vallen. Sámen zwemmen is het fijnste dat er is. Bij Bio kan dat. Het water is extra warm en het bad heeft een verstelbare bodem. Praktisch en wel zo veilig! De twee hydraulische liften kun je eenvoudig zelf bedienen en brengen je kind ontspannen het water in. Er is veel speelgoed om samen plezier te maken. Maar gewoon lekker dobberen in alle rust kan natuurlijk ook. Zwemmen is uiteraard gratis en het is mogelijk het bad exclusief voor jouw gezin of groep te reserveren om in alle rust samen te genieten.

Samen zwemmen. Dat kan bij Bio.

Reserveren en openingstijden

Reserveren van het zwembad doe je bij het Meeting Point in de entree van het Bio Vakantieoord. Gezien de populariteit van het bad adviseren we je dit te doen direct bij aankomst. Tijdens je verblijf bij Bio kun je dat natuurlijk zo vaak doen als je wilt.

In de weekenden en tijdens schoolvakanties (regio Zuid) is zwemmen mogelijk tussen 8.00 en 22.00 uur. Op alle andere dagen kun je er terecht van 15.00 en 22.00 uur. In verband met werkzaamheden is het zwembad gesloten van maandag 9 januari t/m zondag 15 januari 2023.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09