MeetingPoint

MeetingPoint

Het kloppend hart van Bio

Hier kun je terecht voor al je vragen en wensen tijdens je verblijf. Ook kun je hier diverse activiteiten reserveren.
In het MeetingPoint van ons vakantiepark kun je samen of alleen genieten van een kopje koffie of andere versnaperingen. Je vindt er dagelijks de krant, computers met internet, een televisie en diverse spelcomputers.

Je ontmoet hier ook de andere gasten van het Bio Vakantieoord. Het MeetingPoint is de plek waar je een reservering kunt maken voor het zwembad en de snoezelruimte. Je leent hier een dvd, blu-rays, bordspellen en spellen voor de Wii spelcomputer in je bungalow. En voor het echte vakantiegevoel staat hier een boekenkast met een zeer divers aanbod. Krijg je je boek niet uit? Dan neem je het gewoon mee naar huis!

In de vakantieperiode bieden er wij diverse activiteiten aan en met regelmaat vindt er op de donderdag een gezellige Bingo plaats.

Bewegingssimulator

In het Meeting Point staat de Vita-Care, een nieuwe beweging in de zorg.
Zittend in een rolstoel of op een zadel van een 'paard' geniet je kind van de intense sensatie van de beweging die op een groot schem te zien is. Tijdens het kijken naar fantastische actiefilms ondergaat het een mix van authentieke en therapeutische bewegingen en vibraties in perfecte synchronisatie met beeld en geluid.

De Therapeutic Motion Simulation (TMS) geeft kinderen met een handicap of chronisch ziekte het gevoel en de beweging die zij zelf niet kunnen voortbrengen, of hebben verloren. TMS voldoet aan de CE Medische Hulpmiddelen Richtlijn. De werkzaamheid van TMS is in de praktijk getest en geëvalueerd.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09