tarieven en acties

Prijzen, reserveren en acties

Samen op vakantie, het kan bij het Bio Vakantieoord

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark voor gezinnen en groepen met één of meer kinderen of jong volwassenen met een handicap. Het vakantiepark is het hele jaar geopend.

Wat kost een verblijf?

Hier vind je de tarieven voor een verblijf bij het Bio Vakantieoord. Met ingang van 2022 hanteren we verschillende tarieven voor particulieren en organisaties. Voor particulieren wordt een groter deel van de kosten gedekt vanuit sponsoring en donaties dan voor organisaties.

Bekijk hier de prijslijst 2024 voor particulieren (pdf)

Bekijk hier de prijslijst 2024 voor organisaties (pdf)

Bekijk hier de prijslijst 2024 voor de glampingtenten (pdf)

Bekijk hier de prijslijst 2023 voor particulieren (pdf)

Bekijk hier de prijslijst 2023 voor organisaties (pdf)

Hoe kan ik reserveren?

Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij belangrijk bij het maken van een reservering. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je vakantie kunt vieren in de vakantiewoning die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen en behoeften als het gaat om toegespitste voorzieningen.

Wil je een vakantie reserveren? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling reserveringen van het Bio Vakantieoord. Hiervoor kun je bellen tijdens kantooruren met 026-4838201, mailen naar reserveren@biovakantieoord.nl of vul het aanvraagformulier op deze pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op

Alle lopende acties

Altijd last minute korting 10%

bio-gym3.jpg Boek je twee weken voor aankomst of nog later dan krijg je altijd 10% korting. Lees alles over deze actie

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09