Aanpassingen en hulpmiddelen

Aanpassingen en hulpmiddelen

Aanpassingen en hulpmiddelen in het vakantiepark

Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark doordat alle accommodaties en faciliteiten volledig aangepast zijn en standaard voorzien van alle noodzakelijke hulpmiddelen.

In alle vakantiebungalows vind je zeer brede gangen en even brede schuifdeuren, veelal elektrisch. Ook alle badkamers zijn berekend op douchebrancards en rolstoelen. Bijna alle slaapkamers hebben een directe verbinding met een badkamer. In de meeste vakantiehuisjes zijn ook de woonkamer en de keuken zeer groot zodat ook bedlegerige gasten zonder problemen in de woonkamer kunnen meedoen.

Standaard staat er een passieve tillift, een hoog/laag douchebrancard, een douchestoel en meerdere hoog/laag bedden in iedere bungalow. Op de plattegronden van de accommodaties zie je waar je welke hulpmiddelen vindt per bungalow.

Extra hulpmiddelen zijn beschikbaar en kun je bij je reservering bestellen. Je kunt hierbij denken aan kinder(hoog/laag)bedden, bedboxen, een actieve tillift, een babybox, een verstelbaar baby/peuter-bad, hoog/laag douchestoel, papegaaien, babyfoon etc. Bij je boeking kun je je wensen duidelijk maken. Waar wij kunnen, helpen wij graag. 

Ook in het zwembad staan standaard een aantal tilliften, douchebrancards en een rolstoel. Op deze rolstoel of douchebrancards kan uw kind met behulp van de twee hydraulische liften makkelijk in het water komen. Natuurlijk is er ook een niet steile trap voor de kinderen die zelfstandig lopen.

Alle andere faciliteiten op het vakantiepark zijn uiteraard volledig berekend op jouw kind met een complexe handicap.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09