8 persoons bungalow Deluxe

Sleeping Beauty

Acht persoons bungalow Deluxe

Sleeping Beauty is onze luxe, zeer ruime aangepaste vakantiewoning voor een gezelschap van maximaal negen personen. Er is een ruime woonkeuken, een aparte woonkamer met een interactieve snoezelwand en een grote afgesloten tuin. In deze bungalow vindt iedereen zijn eigen plekje. Dit maakt deze bungalow geschikt voor grotere gezinnen of groepen met meerdere personen met een (complexe) beperking.

De interactieve snoezelwand heeft voel-, kijk- en luisterelementen. De elementen kunnen ook los worden gebruikt in spel. In het midden van de wand kun je plezier maken met een computerspel. De Kinemoto werkt met een camera die reageert op bewegingen.

Sleeping Beauty

Indeling en inventaris

Woonkamer
Een gezellige zithoek met drie tweezitsbanken, een fauteuil en twee speciale vormvaste zitzakken om heerlijk op te ontspannen. Er is een TV, een Blu-ray speler, een hifi-set met cd-speler en een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Ook de interactieve snoezelwand is gesitueerd in de woonkamer.

Keuken
In de woonkeuken is alle ruimte om met de groep samen te eten en te spelen. Een grote openslaande deur geeft toegang tot een ruime afgesloten tuin met diverse speelmogelijkheden. Er zijn twee eettafels, een grote kast en een extra televisie. De moderne keuken heeft een kookplaat, een vaatwasser, een oven, een magnetron, een filter koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, servies en bestek voor negen personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Er zijn vier slaapkamers met in totaal twee standaard bedden, een stapelbed en vier hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventie matras. In de woonkamer staat standaard een Oslo-bedbox. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

(NB: als je deze bungalow voor negen personen huurt, slaapt één persoon in de standaard aanwezige bedbox in de woonkamer.)

Sanitair
De twee ruime sanitaire ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. De bungalow beschikt over een wasmachine en een wasdroger.

Hulpmiddelen

Sleeping Beauty is uitgerust met vier hoog/laag bedden met Visco med decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve Mary-E tillift met kanteljuk en kliksysteem.

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoel of een bedbox (Oslo en Softfit) kun je gewoon bijbestellen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met één van onze medewerkers tijdens het maken van de reservering. We helpen je graag.

N.B. in de slaapkamers in Sleeping Beauty kunnen geen extra bedden worden geplaatst. Er is wel ruimte voor een extra bed in de woonkamer.

Download een plattegrond van Sleeping Beauty hier (pdf)


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09