4 persoons bungalows

4 persoons bungalows

Vier/ vijfpersoonsbungalows

Voor een heerlijke vakantie tot vijf personen maak je gebruik van de vakantiebungalows Dory, Poeh, Knorretje, Teigetje, Obelix, Asterix, of Idefix. De laatste twee zijn aan elkaar te schakelen tot één vakantiewoning voor tien personen.

Indeling en inventaris

Woonkamer
Zithoek en eettafel voor vijf personen; een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een Wii-spelcomputer staan, de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar een eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor vijf personen. Neem je zelf je keukenlinnen mee?

Slaapkamers
De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

Sanitair
Er is een aangepaste sanitaire ruimte, geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. De bungalows Asterix en Knorretje hebben een eigen wasmachine en droger. Obelix, Idefix, Teigetje en Poeh delen een wasmachine en droger. In deze bungalows kunnen geen bedboxen worden geplaatst.

Hulpmiddelen

Iedere bungalow is standaard uitgerust met één of meer hoog-laag bedden met Visco decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve tillift. In de woonkamers ligt een comfortabele zitzak met een speciale vulling. Kinderen vinden het heerlijk om er in te ontspannen en ze zijn ook te gebruiken voor een therapeutische behandeling. Lees voor meer informatie de uitgebreide omschrijving van de hulpmiddelen.

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoel of een bedbox kun je gewoon bijbestellen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met één van onze medewerkers tijdens het maken van de reservering. We helpen je graag.

Plattegrond (pdf):
Obelix - Asterix - Idefix - Poeh - Knorretje - Teigetje - Dory.


Een rondleiding aanvragen

Een optie aanvragen

De tarieven en voorwaarden

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09