Fietsverhuur

Fietsverhuur

Fietsverhuur

In Nederland kan iedereen fietsen. Bij het Bio Vakantieoord is dat zeker het geval. We hebben een breed assortiment aangepaste fietsen, mountainbikes, skelters en racerunners. Voor de verhuur kun je terecht bij de beheerder in het Meeting Point. Bekijk hier de algemene voorwaarden voor de fietsverhuur (pdf).

Aangepaste fietsen

Ook met een rolstoel kun je een fietstochtje maken. We hebben een breed assortiment aangepaste fietsen, zodat je de fiets kunt uitzoeken die het beste past bij jullie uitdaging.

Elektrische rolstoelfiets VeloPlus

Velo-plus

Deze VeloPlus rolstoelfiets heeft voorop een rijplaat, waar de rolstoel op staat. Deze fiets is praktisch voor een fietstochtje waarbij je op de bestemming ook wilt rondrijden met de rolstoel. De fiets heeft electrische ondersteuning. Maximale draagkracht voor de passagier en rolstoel is 200kg.

O’Pair2 Rolstoelfiets

O-pair2

Ga je een eindje fietsen en wil je niet de eigen rolstoel meenemen? Maak dan gebruik van de O’Pair2 Rolstoelfiets. De fiets heeft een zitje voorop, die kan worden losgekoppeld om als rolstoel te gebruiken. Beschikbaar in 2 uitvoeringen:

  • Een fiets zonder elektrische ondersteuning met een kleine stoel voorop. Geschikt voor jonge kinderen.
  • Een fiets met elektrische ondersteuning met een grote stoel voorop. Geschikt voor grote kinderen en volwassenen.

Elektrische DUO-fiets

duofiets

Ga je met zijn tweeën een stukje fietsen? Dan is de electrische DUO-fiets de meest gezellige optie. Je zit namelijk naast elkaar! Eén persoon stuurt en remt en de andere persoon kan meetrappen. De fiets heeft electrische ondersteuning. Deze fiets is geschikt voor personen die zelfstandig rechtop kunnen zitten.

Elektrische driewiel-tandem

co-pilot

Kan jouw passagier zelf niet trappen, maar wil je wel een realistische fietservaring bieden? Trek er dan op uit met deze elektrische driewiel-tandem. Voorop de fiets wapperen je haren in de wind en heb je een groot gevoel van vrijheid.

Mountainbikes

De Veluwe is een mountainbikegebied bij uitstek. De MTB-route Arnhem-Noord loopt pal langs het Bio Vakantieoord. Maar wist je dat het BioBos ook een eigen MTB-kinderroute heeft? Je eigen mountainbike en een fietshelm heb je niet nodig, want die kun je gerust bij ons huren.

Er zijn twee maten mountainbikes:

  • voor kinderen vanaf 6 jaar;
  • voor tienders en volwassenen.

Skelters

De skelterbaan en het BioBos staan garant voor uren skelterplezier! Skelteren is heus niet alleen voor kinderen. Met onze skelters kun je met het hele gezin de mooiste avonturen beleven op het Bio Vakantieoord. Race er naar hartelust op los!

skelter01skelter02skelter03

Onze skelters:

  • Eenpersoonsskelters in twee maten; voor kleine kinderen en voor grote kinderen/volwassenen;
  • Tweepersoonsskelters voor een rijder en een bijrijder. Uitermate geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, maar niet kunnen trappen;
  • Elektrische familieskelter voor 4 personen.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09