Nieuwe Bio Manege commercial 2024

Afbeelding social media introductie Bio Manege commercial 2024.jpgdinsdag 21 mei 2024

"Vanavond was het dan eindelijk zover! De première van de Bio Manege commercial mét de echte filmsterren op het witte doek van Bio’s eigen bioscoop. De gasten werden door Frans Wientjes, directeur van het Bio Vakantieoord en de Bio Manege en Karoline Visser, bedrijfsleider Bio Manege, ontvangen als ware VIP's.
We zijn ontzettend trots en willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit filmische meesterwerk: Magenta Films, de Vriendenloterij, Camera Rentals BV Light Unit en de ruiters, instructeurs en vrijwilligers van de Bio Manege en het Bio Vakantieoord.
De Bio Manege commercial zal binnenkort ook te zien zijn in talloze bioscopen, filmtheaters en op TV dankzij de onvoorwaardelijke steun van Jean Mineur Mediavision, CineFox Bioscoopreclame, Ad Alliance en de Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters.
Bereid je voor om betoverd te worden door de magie van de Bio Manege!" We zijn reuze benieuwd naar je reactie.Naar aanleiding van het maken van de Bio Manege commercial, maakte Magenta Films een prachtige mini documentaire van 3:20 min. Hierbij werden een aantal mensen geïnterviewd. Het geeft een indringend mooi beeld van wat de Bio Manege betekent in het leven van o.a. de ruiters met een handicap, de ouders en de instructeurs. De Bio Manege biedt mensen met een zichtbare en onzichtbare handicap de mogelijkheid om paard te rijden. Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs en de vele hulpmiddelen is het voor bijna iedereen mogelijk om lessen te volgen. De Bio Manege is een toplocatie met binnen- en buiten rijbanen en beschikt over een overdekte stapmolen, een longeercirkel en ruime stallen voor de paarden. De paddocks hebben schuilstallen en grote hooiruiven waar 24/7 hooi beschikbaar is. Voor de manegelessen beschikt de Bio Manege over 18 paarden en pony's waarvoor het welzijn voorop staat.
Fondsenwerving is essentieel voor de Bio Manege om hun belangrijke werk voort te zetten. Net als het Bio Vakantieoord, ontvangt ook de Bio Manege geen subsidie en zijn we afhankelijk van derden. Wij verwijzen graag daarom naar www.steunbio.nl
Alle steun is welkom! Hartelijk dank en wilt u meer informatie hoe u ons kunt steunen, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09