Even terug in de tijd: de YouTube vlog van Ruchamah (febr. 2021) tijdens haar vakantie bij Bio

Vlog Ruchamah febr. 2021.jpgmaandag 08 april 2024

In haar opvallende YouTube vlog voor het programma Kindertijd (KRO-NCRV) deelt Ruchamah haar vakantie met haar ouders, haar zusje Eliana, die niet kan lopen en communiceert via een computer, en haar gehandicapte broer Simeon op het Bio Vakantieoord. Met empathie belicht ze het dagelijkse leven van het gezin waarin zij opgroeit en waar liefde en begrip centraal staan.

Hoewel uitgebracht in februari 2021, blijft Ruchamah's vlog een krachtige representatie van het Bio Vakantieoord. Het laat niet alleen de voorzieningen en faciliteiten zien (die sinds 2021 aardig zijn toegenomen), maar benadrukt ook de onschatbare tijd samen die gezinnen op het Bio Vakantieoord doorbrengen, ondanks de uitdagingen waar je met zwaar gehandicapte kinderen mee te maken hebt. Wat voor ons vanzelfsprekend is, is dit voor een gezin met één of meerdere gehandicapte kinderen, niet zo.

Ruchamah toont zich als een ware professional in vloggen, waarbij ze een inclusieve boodschap verspreidt en de dagelijkse realiteit deelt. Haar vlog is een bron van bewondering vanwege haar vaardigheden en de liefde voor haar zusje en broer. We zijn dankbaar voor haar ouders' openhartigheid die ons via Ruchamah een inkijkje geven in hun leven en de warmte en de mogelijkheden van het Bio Vakantieoord met de wereld op deze manier delen. Dankjewel hiervoor!

De video is te zien door op deze link te klikken. Hij wordt dan via YouTube afgespeeld.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09