Bio Vakantieoord 97 jaar

BIO_97JAAR-logo klein.jpgdonderdag 21 maart 2024

Vandaag is een dag van vreugde, van herinneringen en van dankbaarheid, want vandaag blazen we maar liefst 97 kaarsjes uit op de ‘Bio Vakantieoord taart’. Wat een mijlpaal!
Het begon allemaal op 21 maart 1927, toen de Stichting Bio-Vacantieoord werd opgericht, "voor alle gezindten", door niemand minder dan de visionaire bioscoopexploitant Abraham Tuschinski, op initiatief van de Nederlandse Bioscoopbond.  En kijk waar we nu staan, bijna een eeuw later.
Een vakantiepark met 21 vakantiebungalows en zes glampingtenten waar gezinnen met hun ernstig gehandicapt kind een onbezorgde tijd doorbrengen. Een vakantiepark met vele spel-en speelfaciliteiten en een prachtige Bio Manege waar iedere week vele ruiters met een beperking kunnen paardrijden onder professionele begeleiding.
Vandaag willen we niet alleen onze speciale dank uitspreken aan iedereen die het Bio Vakantieoord een warm hart toedraagt maar jullie ook feliciteren. Dankzij jullie onvoorwaardelijke steun, de genereuze bijdragen van de filmbranche, de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF), Jean Mineur Mediavision, CineFox Bioscoopreclame, onze ambassadeurs, de vele organisaties en bedrijven, schenkingen, nalatenschappen, de onvermoeibare inzet van onze geweldige teams achter de schermen, de ontelbare vrijwilligers, het bestuur van Bio met aan het hoofd onze bevlogen directeur Frans Wientjes, zijn we waar we nu zijn. Jullie maken het verschil, elke dag opnieuw.

Ben je nieuwsgierig naar ons verhaal, onze geschiedenis? Neem dan een kijkje op onze website via deze link en ontdek het hele verhaal.
Met speciale dank aan PostmaKoeweiden, die zoals altijd, speciaal voor deze feestelijke dag, een prachtig design heeft ontworpen.

Laten we samen toosten op 97 jaar van compassie, zorg en verbondenheid, en op nog vele jaren waarin we ons met grote liefde en toewijding blijven inzetten voor onze vakantiegasten en ruiters🥂

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09