Molecaten steunt Bio Vakantieoord 23 & 24 januari 2024

Afbeelding voor website.jpgmaandag 29 januari 2024

Molecaten | Campings en vakantieparken ondersteunt Bio Vakantieoord sinds 2016 met haar sterke MVO-beleid. Dit wordt gerealiseerd door bijdragen aan maatschappelijke doelen via giften, sponsoring en/of vrijwilligerswerk. Met 18 campings en vakantieparken in Nederland en één in Hongarije, heeft Molecaten een goed inzicht in de branche.

Jaarlijks stuurt Molecaten een team van professionals naar Bio Vakantieoord om twee dagen lang actief bij te dragen. Onlangs waren er op dinsdag 23 januari 25 mensen aan het werk, en op woensdag 24 januari kwamen daar nog eens 5 mensen bij.

Er werden diverse taken uitgevoerd, waaronder het professioneel verwijderen van grote bomen, verplaatsen van klimwanden, schilderen van vakantiebungalows, reinigen van bungalows (vooral keukens en badkamers), plaatsen van schuttingen, aanpassingen aan elektra in glampingtenten, en het reinigen van het hoofdgebouw.

Het werk verliep vlekkeloos dankzij de goede voorbereiding van het team van Frans Wientjes (dir. Bio Vakantieoord) en het team van Frans van Muilwijk (coördinator Molecaten). Naast het harde werk werden alle maaltijden voor de crew verzorgd door onze collega Geert van Esch, ondersteund door vrijwilligers Maritha en Andre, in het Meetingpoint van Bio Vakantieoord.

Als kers op de taart boden bestuursleden Teon de Rooy en Margaux de Rooy op de tweede dag een cheque van € 5.000 aan, mogelijk gemaakt door Maxxton Software, ter viering van de nieuwe langdurige samenwerking tussen Molecaten en Maxxton Software. Dit bedrag is bestemd voor de sponsorvakanties van Bio Vakantieoord. Dankjewel Molecaten | Campings en vakantieparken en Maxxton Software.

Deze twee dagen waren opnieuw memorabel en de inzet van het enthousiaste team van Molecaten heeft ons vakantiepark nog mooier gemaakt voor onze vakantiegasten. Daar doen we het uiteindelijk voor.

Hartelijke dank aan alle mensen van Molecaten en Bio, voor jullie inzet, aanwezigheid en gezelligheid.

We kijken uit naar volgend jaar!

📽️ Het was een uitdaging om al het leuks in te passen, maar we wilden jullie niets onthouden. We begrijpen dat kort beter is voor social media, maar soms moet je gewoon genieten van de momenten. Excuses voor de lengte, maar we wilden het enthousiasme van team Molecaten met jullie delen!

#biovakantieoord #molecaten #goededoel #mvo #corporateresponsibility #support #helpen #makingadifference #teamwork #vrijwilligers

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09