Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst! (bericht met video)

Ilona thumbnail video.jpgvrijdag 22 december 2023

Namens alle medewerkers van het Bio Vakantieoord en de Bio Manege willen we jullie van harte een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toewensen.
Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen voor de onvoorwaardelijke steun, hulp en toewijding gedurende het afgelopen jaar. Samen hebben we bijzondere momenten beleefd en uitdagingen overwonnen. Jullie inzet heeft het Bio Vakantieoord en de Bio Manege laten bloeien. Er is heel veel gebeurd, ons vakantiepark en de manege zijn aardig onder handen genomen. Onze inspanningen worden gewaardeerd door onze vakantiegasten. Dat horen we persoonlijk terug en we lezen het via de vele positieve Google reviews!
Dankjewel daarvoor. We willen maar één ding en dat is dat onze vakantiegasten een fijne onbezorgde vakantie hebben op ons vakantiepark.
We kijken ernaar uit om samen weer een nieuw, mooi en inspirerend jaar tegemoet te gaan en er nog meer voor onze vakantiegasten te kunnen zijn.
Geniet van de feestdagen en voel je welkom voor een gezellig verblijf op ons vakantiepark. Laten we samen toosten op een prachtig 2024🥂
Fijne feestdagen en warme groeten gewenst,
Frans Wientjes, directeur Bio Vakantieoord en Bio Manege

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09