Bio bedankt vrijwilligers op Nationale Vrijwilligersdag

Vrijwilligersdag 7-12-23.jpgdonderdag 07 december 2023

𝗕𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗩𝗿𝗶𝗷𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗕𝗶𝗼 𝗩𝗮𝗸𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗕𝗶𝗼 𝗠𝗮𝗻𝗲𝗴𝗲,
Vandaag 7 december, op ‘𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗩𝗿𝗶𝗷𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲𝗿𝘀𝗱𝗮𝗴’, willen wij graag een moment nemen om onze diepste waardering en dankbaarheid uit te spreken voor jullie onvermoeibare inzet, toewijding en liefde voor het Bio Vakantieoord Vakantieoord en de Bio Manege.
Echter, laten we meteen duidelijk zijn: jullie waarde wordt niet slechts één dag per jaar erkend, maar 𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗸𝗲𝗲𝗿 dat jullie klaarstaan om ons te ondersteunen.
𝗝𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗱𝗲 𝗼𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝗕𝗶𝗼 𝗩𝗮𝗸𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗕𝗶𝗼 𝗠𝗮𝗻𝗲𝗴𝗲 𝘁𝗼𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗹𝗲𝗸 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻. 
Met jullie onvoorwaardelijke steun en vrijgevigheid zijn jullie medeverantwoordelijk voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en herinneringen van onze vakantiegasten en ruiters.
Of het nu gaat om als echte beurstijgers de Bio Vakantieoord stand op beurzen te bemannen, jullie aanwezigheid in de weekenden, of jullie actieve betrokkenheid bij diverse activiteiten - jullie maken werkelijk het verschil. Jullie nemen ons niet alleen werk uit handen, maar jullie dragen ook bij aan de essentie van wat het Bio Vakantieoord en de Bio Manege zo speciaal maakt: geluksmomentjes toevoegen aan het leven van mensen met een handicap en hun gezinnen.
Namens het hele team van het Bio Vakantieoord en de Bio Manege willen we 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝗵𝗮𝗿𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝗲𝗻. We koesteren jullie als de waardevolle schatten die jullie zijn. 
Nogmaals, dank jullie wel voor alles wat jullie doen. Jullie maken de wereld van het Bio Vakantieoord en haar vakantiegasten en de ruiters van de Bio Manege mooier.
Met oprechte dankbaarheid,
Frans Wientjes, directeur Bio Vakantieoord en Bio Manege en het hele TEAM van Bio.
(over de fotocollage: dit is een compilatie van zovele momenten, het past gewoon niet in één collage, excuses aan degene die er niet opstaan)

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09