Kerstkaartenactie 2023

Promotie kerstkaarten actie Bio Vakantieoord digitaal.jpgvrijdag 24 november 2023

Beste vrienden van het Bio Vakantieoord en de Bio Manege,

Met veel plezier informeren wij jullie over onze bijzondere Kerstkaartenactie! Samen met onze vakantiegasten en het enthousiaste animatieteam hebben we speciaal voor de kerst prachtige kerstkaarten gemaakt. Het was niet alleen ontzettend gezellig en verbindend om dit samen te doen, maar de opbrengst van deze actie gaat ook nog eens volledig naar Bio.

Het versturen van een kerstkaart is een eenvoudige maar betekenisvolle manier om te laten weten dat je aan iemand denkt en hen het allerbeste wenst voor het nieuwe jaar. Op deze manier blijven we dichtbij de mensen om wie we geven. Door jullie steun kunnen we ervoor zorgen dat gezinnen met een gehandicapt kind een fijne en onbezorgde vakantie blijven beleven op het Bio Vakantieoord.

Wil jij ook bijdragen aan dit mooie initiatief en tegelijkertijd prachtige kerstkaarten ontvangen? Je kunt de kerstkaartenmapjes met daarin 8 unieke kerstkaarten bestellen via ons bestelformulier op onze website https://www.biovakantieoord.nl/nl/acties/kerstkaarten-bestellen

Wil je als bedrijf of organisatie een groot aantal kerstkaartenmapjes afnemen voor in het kerstpakket bijvoorbeeld, mail dan naar monic@biovakantieoord.nl Er is ook promotiemateriaal beschikbaar.

Namens alle vakantiegasten van het Bio Vakantieoord en de ruiters van de Bio Manege, wensen wij jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

D A N K J E W E L voor je steun.

Frans Wientjes, directeur Bio Vakantieoord en Bio Manege

Promotie kerstkaarten actie Bio Vakantieoord digitaal

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09