Melvin Jones Golftoernooi brengt €12.000,-- op voor Bio

Melvin Jones Golftoernooi brengt fantastisch bedrag van € 12.000,-- op voor Bio Vakantieoord.jpgzaterdag 09 september 2023

Op 8 september 2023 bracht het Melvin Jones Golftoernooi, georganiseerd door Lionsclub Renkum maar liefst € 12.000,-- op voor het Bio Vakantieoord. Dit fantastische evenement werd voor de derde keer georganiseerd door de Lionsclub Renkum, met Bio als het goede doel.
We waren te gast op Golfclub Heelsum, die de baan voor de hele dag kosteloos ter beschikking stelde.
Ondanks de tropische omstandigheden tijdens de wedstrijd, was het een dag vol plezier en saamhorigheid. Na afloop van de wedstrijd werd er genoten van een heerlijk diner en een veiling met twintig prachtige topstukken.
Wat het nog mooier maakt, is dat het opgehaalde bedrag van € 12.000,-- door Stichting Het Gehandicapte Kind met 25% zal worden verhoogd.
Dit is allemaal te danken aan jullie geweldige steun en inzet.

We willen dan ook graag onze oprechte dank uitspreken aan de leden van Lionsclub Renkum, Golfclub Heelsum, alle sponsoren en vrijwilligers. Dankzij jullie inzet kunnen wij gezinnen met gehandicapte kinderen een onvergetelijke en zorgeloze tijd bieden op ons vakantiepark.

Nogmaals, heel veel dank voor jullie bijdrage aan het succes van het Melvin Jones Golftoernooi en haar geweldige opbrengst voor Bio.
Samen maken we echt het verschil!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09