Lionsclub Renkum organiseert Melvin Jones Golfdag met Bio Vakantieoord als goed doel

8SEPTE~1.JPGvrijdag 21 juli 2023

๐†๐จ๐ฅ๐Ÿ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ข๐จ ๐•๐š๐ค๐š๐ง๐ญ๐ข๐ž๐จ๐จ๐ซ๐ - ๐Š๐ฎ๐ง๐ฌ๐ญ ๐ž๐ง ๐ค๐ฎ๐ง๐๐ž

Op 8 september vindt weer het jaarlijkse Melvin Jones Golftoernooi plaats. Het is al jaren een uiterst gezellig golftoernooi en de opbrengsten komen dit jaar voor derde keer ten goede aan Bio Vakantieoord!
Na de wedstrijd volgt een mooi diner plus een veiling vol verrassingen. Met dit beproefde recept hoopt Lionsclub Renkum, gesteund door Golfclub Heelsum, weer veel geld in te zamelen.   
 
๐“๐ž๐ฑ๐š๐š๐ง ๐Œ๐ž๐ฅ๐ฏ๐ข๐ง ๐‰๐จ๐ง๐ž๐ฌ is de grondlegger van de wereldwijde Lions beweging die al ruim meer dan 120 jaar actief is. Lions Club International is uitgegroeid tot een van de grootste organisaties en steunt met circa 900 miljoen Euro jaarlijks vele goede doelen. Lionsclub Renkum is slechts een van de 46.000 clubs in de wereld en de 30 leden uit Renkum slaan elk jaar onder andere de handen ineen voor een succesvolle Golfdag op Golfclub Heelsum.  
 
๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐ฌ ๐ก๐ž๐ญ ๐๐ข๐ง๐ž๐ซ ๐ญ๐ž๐ฅ๐ญ ๐ญ๐ฐ๐ข๐ง๐ญ๐ข๐  ๐ญ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ค๐ค๐ž๐ง. Die zijn binnenkort ook te zien op een speciale pagina op de website van het Bio Vakantieoord. Geïnteresseerden hebben dan alvast een idee wat voor moois er in de aanbieding is. Overigens is er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het golftoernooi. Opgeven kan via deze link

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09