2-daagse Molecaten klusdag bij Bio Vakantieoord

2-daagse klusdag Molecaten bij Bio Vakantieoord 24-25 jan.'23.jpegdinsdag 24 januari 2023 13:23

Op 24 en 25 januari komen medewerkers van Molecaten Campings en Vakantieparken ons helpen op het Bio Vakantieoord. En hoe!! Vandaag stonden 14 medewerkers van Molecaten paraat om aan de slag te gaan en morgen 17 personen.
Wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor deze geweldige support. Dankjewel team Molecaten Campings en Vakantieparken voor jullie steun, geweldige inzet van man-en vrouwkracht en kennis. Dankjewel Molecaten Campings en Vakantieparken dat jullie bereid zijn om jullie mensen twee dagen bij ons te detacheren. Een groots gebaar waarvoor wij jullie bijzonder dankbaar zijn.
Een deel van de medewerkers zal blijven slapen op ons park en zal ook morgen, met een nieuwe club collega’s, weer een volledige werkdag meehelpen in onze operatie. Van timmerwerk in de tenten, het snoeien en rooien van bomen in het BioBos, het beplanten van nieuwe aanplant bij de Bio Manege tot het tellen en checken van de inventaris van onze vakantiebungalows. Er gebeurt ontzettend veel en ons vakantiepark krijgt een ware metamorfose.
Wat een kanjers 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

« Terug

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09