Even voorstellen: Paul Meulemans, ambassadeur Bio Vakantieoord

foto Paul Meulemans.jpgmaandag 24 oktober 2022

De komende maanden willen we graag onze ambassadeurs aan u voorstellen. Hun inzet, enthousiasme, betrokkenheid en passie betekenen veel voor ons. We zijn trots dat ze voor het Bio Vakantieoord gekozen hebben. Vandaag zetten we Paul Meulemans in de schijnwerpers.
Paul is al ruim 20 jaar als adviseur en ambassadeur betrokken bij Bio Vakantieoord en de Bio Manage en als je Paul vraagt wat Bio voor hem betekent dan is zijn reactie alleszeggend…”𝘉𝘪𝘰 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘫𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳, 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘱𝘢𝘳𝘢𝘯𝘵, 𝘩𝘦𝘭𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘶𝘪𝘥𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘥𝘰𝘦𝘭. 𝘉𝘪𝘰 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘪𝘫? 𝘎𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘦𝘵!”

Paul Meulemans is DGA van het sportmarketingbureau PRO SPORT Sport & Hospitality. Sport zit in zijn DNA maar hij heeft ook een grote passie voor muziek. Al 30 jaar adviseert en begeleidt zijn PRO SPORT Sport & Hospitality bedrijven en merken die zich middels sport, muziek en media wensen te profileren. Resultaatgericht creëren, is voor het bureau een sport. In de afgelopen 30 jaar was Paul de initiatiefnemer van Eredivisie NV, De Euro Hockey League, City Polo Maastricht, De Biothlon, Museumplein Polo Amsterdam, The Cartier Summer Polo, de Bedrijven Competitie Skûtsjesilen en meer dan 2000 andere (sport) evenementen. Momenteel werkt Paul aan twee nieuwe bijzondere initiatieven die volgend jaar gaan plaatsvinden in Amsterdam Zuid Oost en in Loenen aan de Vecht.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09