Even voorstellen: Leendert de Ridder, ambassadeur Bio Vakantieoord

Leendert de Ridder Ambassadeur Bio Vakantieoord.jpgdonderdag 15 december 2022

Bio Ambassadeur Leedert de Ridder:
Magie van Bio
‘Magische samenloop. Zo mag je het best beschrijven. Want Bio Vakantieoord is een kind van de bioscoopbranche, ik ben acteur én speel vooral in kinderfilms; zoals Mees Kees. Ik hoefde dan ook geen seconde na te denken, toen Bio me vroeg voor dit eervolle ambassadeurschap.
Bij mijn eerste bezoek aan het park, leek het alsof ik thuiskwam. Door het warme contact met de kleine en grote gasten. Ze genoten zichtbaar van al het moois dat Bio biedt. Ik hou erg van reizen en vakantie en kan me levendig voorstellen, dat juist deze gezinnen extra behoefte hebben aan een paar weken ontspanning. Even ontsnappen aan het dagelijkse bestaan. Wat ook helpt: dit oord is een super monument – je voelt de historie -, midden in de bossen en op de gevel van het hoofdgebouw prijkt een echte Appel!
Ik zal er regelmatig zijn. Om gasten te ontmoeten en mee te doen aan Bio acties. Maar ook buiten de poorten van het park - bijvoorbeeld tijdens optredens op televisie - ga ik mijn missie uitdragen: alle kinderen in Nederland ervan overtuigen om Bio te omarmen en zo Bio voor en van álle kinderen van Nederland maken.’
BIOgrafie
Leendert de Ridder acteert en presenteert. Heel Nederland kent hem als hoofdrolspeler in de Mees Kees films (bekroond met een Gouden Kalf). Maar hij werkt(e) ook mee aan Het Klokhuis, de TV Kantine, Ghost Rockers en theatervoorstellingen. Op dit moment speelt hij meerdere rollen in de theatershow ‘Hendrik Groen. Opgewekt naar de eindstreep’. Tot en met april 2023. Als het aan de acteur zelf ligt, dan komt er ook een nieuwe Mees Kees film.
De komende maanden willen we graag onze ambassadeurs aan u voorstellen. Hun inzet, enthousiasme, betrokkenheid en passie betekent veel voor ons. We zijn trots dat ze voor Bio Vakantieoord gekozen hebben. Vandaag zetten we Leendert de Ridder in de schijnwerpers.
Foto: Ruud Janssen

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09