Bio Manege lanceert Club van 100

Club van 100.jpgdinsdag 01 november 2022

Bio Manege: ‘Steun onze ruiters!’ en wordt lid van de Club van 100. Meer informatie

Bio Manege: ‘Steun onze ruiters!’
De Club van 100

Help én houd de bijna 200 ruiters van de Bio Manege stevig in het zadel door lid te worden van de Club van 100. Want met uw steun kunnen jongeren en volwassenen met een zichtbare of onzichtbare beperking blijven paardrijden: op hun eigen wijze en niveau. Dat zorgt niet alleen voor veel plezier, maar is ook nog eens fysiek en mentaal hartstikke gezond.


Onbeperkt jezelf zijn. Dat is voor elke ruiter bij onze bijzondere Bio Manege, weggelegd: dankzij de speciaal opgeleide instructeurs, betrokken vrijwilligers en uitermate betrouwbare paarden en pony’s. Daarnaast biedt deze uitdagende sport ook allerlei extra’s aan de doelgroep. Onder meer een betere conditie, balans, coördinatie en ontspanning. Bovendien vergroot de omgang met de paarden het zelfvertrouwen van veel ruiters.
 
Individuele begeleiding, het onderhoud en de aanschaf van de aangepaste faciliteiten en noodzakelijke hulpmiddelen én de goede en intense verzorging van onze paarden, maken een rijles enorm kostbaar. Het doel van De Club van 100 is dan ook ervoor te zorgen, dat elke ruiter van de Bio Manege kan blijven paardrijden.

Als 15 procent van het lesgeld in 2023 kan worden aangevuld vanuit dit initiatief, dan is dat een krachtige, eerste stap. Ook u kunt zich aansluiten bij de Club van 100: door 5 jaar lang, jaarlijks minimaal 100 euro te doneren.

Via deze link https://www.biomanege.nl/steun-ons/club-van-100 kunt u het formulier invullen en ons steunen.

Naast het plezier dat u onze ruiters schenkt, biedt het donateurschap ook fiscale voordelen. Klik hier voor meer informatie Schenken met belastingvoordeel

Heel veel dank voor uw steun!


Met dank aan Paul Postma en Jacques Koeweiden van Motion Design voor het ontwerpen van het mooie logo van De Club van 100 van de Bio Manege.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09