"Want zorgen zijn er al genoeg"

Schrijf-een-brief-naar-jezelf.jpg

Een ontroerende dankbrief via Stichting Tinkerbel van moeder Jessica die met haar twee zoontjes Sami en Adam haar vakantie doorbracht op het Bio Vakantieoord. Wij delen haar verhaal met jullie.

Stichting Tinkerbel maakte het mogelijk dat Sami met zijn moeder en broertje vakantie kon vieren op het Bio Vakantieoord. De stichting stuurde ons de brief van zijn moeder Jessica door. Met elkaar hebben ze een geweldige tijd doorgebracht op ons park. We mochten haar ervaringen delen in ons netwerk en dat doen we bij deze graag.

"Mijn jongens en ik, de verpleegkundige die mee was en een vriendin met haar zoon hebben ontzettend genoten van alle faciliteiten van het Bio Vakantie Oord. Het is daar echt geweldig. Na de uiterst vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg hebben we in het weekend 2 keer mogen paardrijden in het bos van de manege die daar bij zit en die aan therapeutisch paardrijden doen. Ze hebben zelfs een speciaal platform en tillift met extra begeleiding, dus bijna iedereen kan en mag daar paardrijden.


We hebben elke dag gesnoezeld voor het slapen gaan! Uitgebreid gespeeld in de ballenbak en speeltuin, wandelingen in het bos gemaakt en 2 x het zwembad een uur prive voor ons gereserveerd om in te ravotten met alle materialen die daar aanwezig waren.

Alles waar Sami en Adam van houden; paardrijden, spelen, ballenbak, snoezelen, boswandelingen en zwemmen konden wij beleven bij het Bio Vakantie Oord. Het speciale bed in het Tinkerbel huisje was perfect! De gangen, slaapkamers, woonkamer en keuken zijn heel erg ruim, wat wij als erg prettig ervaarden. Alle medewerkers en vrijwilligers daar zijn erg vriendelijk en gastvrij. Wij willen zeker als het lukt volgend jaar een week hier naartoe op vakantie! En wij hopen dat nog veel gezinnen hier mogen genieten via Stichting Tinkerbel.

De onbezorgdheid en het genieten van en met elkaar voerden echt de boventoon dit weekend en dat is zo fijn!!! Want zorgen zijn er al genoeg. Het samen ontspannen en genieten is zeer zeker gelukt. Waardoor onze intense dankbaarheid aan jullie en iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Heel veel liefs,
Jessica, Sami & Adam, Fiona, Liza & Cas".

Stichting Tinkerbel maakt zich sterk om de ernstig zieke kinderen in de regio West-Brabant en Zeeland een hart onder de riem te steken. Ze verdienen het om even alles te kunnen vergeten en blij te zijn met de leuke dingen in het leven. Tinkerbel vervult waar mogelijk hartenwensen en bezorgt kinderen met een onzekere toekomst en een vaak levensbedreigende ziekte een onvergetelijk moment. De droomwensen zijn vaak simpele genoegens voor gezonde mensen, maar vrijwel onbereikbaar als je ziek bent en gebonden aan ziekenhuis en medische behandelingen. De wensen zijn zeer divers en Tinkerbel doet er alles aan om die ene speciale wens waar te maken.

Moeder Jessica heeft uitdrukkelijk toestemming gegeven voor publicatie van haar brief en foto's. "Als ik kan helpen om veel meer mensen duidelijk te maken waarmee ouders met een meervoudig gehandicapt kind kampen, dan doe ik dit graag. Het Bio Vakantieoord is een geweldige plek om even ontspanning te vinden en in een mooie omgeving samen te zijn."

« Terug

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09