Werken bij Bio


Stage bij de Bio Manege

Volg jij een opleiding in de paarden of dierverzorging? Dan heeft de Bio Manege een toffe stage voor jou!

Wie zijn wij?

Bij de Bio Manege bieden wij mensen met een beperking de mogelijkheid om paard te rijden. Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs en de vele hulpmiddelen is het voor (bijna) iedereen mogelijk bij ons te lessen. We beschikken over 18 paarden en pony’s die we inzetten voor lessen, poetsen en wandelen.

Op het terrein van de Bio Manege is ook een kinderboerderij. Hier zijn geiten, konijnen, cavia’s, parkieten, zebravinken en kippen aanwezig.

Wie ben jij?

Je bent natuurlijk gek op paarden en andere dieren. Verzorgen, voeren, de stallen schoonhouden. Jij vindt het allemaal leuk! En:

  • je bent beschikbaar voor minimaal 10 weken voor minimaal 2 dagen in de week
  • je hebt al enige ervaring in het werken met dieren en paarden
  • je kan goed zelfstandig werken en weet van aanpakken

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een heel diverse stageplek met goede begeleiding, waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig te (leren) werken. We spreken van tevoren met jou af wat je minimaal gaat doen, zodat de stage voldoet aan de eisen van jouw opleiding. De stagedoelen worden vooraf doorgesproken en zoveel mogelijk worden alle vereiste leerprocessen ingeroosterd. Ook worden voortgangsgesprekken met de stagebegeleider van de manege ingepland. Je stage sluiten we af met een eindgesprek.

We hebben het hele jaar door verschillende stageplaatsen beschikbaar. Je werkt mee in ons team, dat bestaat uit vaste medewerkers en ongeveer 60 vrijwilligers. Onze werksfeer is heel fijn! Werktijden zijn bij ons van 8u00 – 17u00, natuurlijk met pauzes tussendoor.

Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op!

Mail naar vrijwilligers@biovakantieoord.nl of bel 06-82308839

« Back

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09