het Vakantiepark voor gehandicapten

Sterre: "Samen op vakantie, dat kan bij Bio!"

Bio Vakantieoord. Hét vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind.

Volledig aangepast vakantiepark

Er even tussenuit met het hele gezin? Samen op vakantie op een plek waar de handicap van je kind eens niet de hoofdrol speelt in jullie gezinsleven? Dat kan bij het Bio Vakantieoord, hét vakantiepark in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

Vrij zijn van alle dagelijkse beslommeringen, ontspannen, samenzijn en avonturen beleven. Dat is vakantie. Als geen ander weten wij dat het voor gezinnen met een gehandicapt kind niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan. Je kind is immers afhankelijk van hulpmiddelen en aanpassingen. In het Bio vakantieoord is alles aanwezig voor zorg, activiteiten en ontspanning. Gesleep met hulpmiddelen is niet nodig. Het vakantiegevoel staat voorop. Ook voor jou!

Het Bio Vakantieoord biedt een betaalbare vakantie in een omheind bosrijk park met ruim opgezette vakantiebungalows (voorzien van alle benodigde hulpmiddelen), een speciaal zwembad, een manege voor aangepast paardrijden, een heuse bioscoop, een toegespitst activiteitenprogramma en nog veel meer! Plezier voor iedereen. Ook voor broertjes en zusjes.

Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.


Steun ons

zonder jouw hulp is dit allemaal niet mogelijk

Op vakantie

lees alles over onze mogelijkheden

Over ons

wat is het Bio Vakantieoord eigenlijk?
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09